Skip to main content

Будьте уважні! В мережі з’явилися фішингові сервіси, які імітують роботу iPay.ua

Post date Post count 1332
Поділитись

Шановні клієнти! Просимо вас бути уважними, адже шахраї створюють сторонні сервіси з використанням назви iPay.ua для обману користувачів.

Шахрайський сайт barlingmas.com

Шахрайський сайт barlingmas.com візуально імітує сайт iPay.ua, але не має жодного відношення до нашого сервісу. Наполегливо просимо ніколи не користуватися ним!

Єдиний вірний домен нашого сервісу –  https://www.ipay.ua.

Ми вже передали інформацію про шахрайство у правоохоронні органи та рекомендуємо і вам направляти будь-які випадки махінацій в кіберполіцію.

Про фішинг

На жаль, фішинг – досить поширене явище, від якого потерпає як бізнес, так і пересічні користувачі. Фішингові сайти можуть бути дуже схожими на знайомий вам сервіс, тому потрібно бути максимально уважним та ніколи не ділитись особистими даними на підозрілих сторінках.

Щоб не стати жертвою зловмисників при здійсненні онлайн-платежів, ознайомтесь із нашими публікаціями в блозі, які детально розповідають про випадки шахрайства та як від них вберегтися:

Безпека платників iPay.ua

iPay.ua гарантує безпеку ваших даних та платежів. Зокрема, на всіх сторінках iPay.ua використовується асиметричне 256-бітне шифрування даних – один з найзахищеніших і найнадійніших методів шифрування у світі. iPay.ua сертифікований за міжнародним стандартом безпеки PCI DSS та не запам`ятовує й не зберігає CVV2 / CVC2 код у момент транзакції.

Детальніше про безпеку платежів на iPay.ua читайте тут.

Будьте обережними, дізнавайтесь більше про безпеку в мережі та не дайте зловмисникам жодного шансу!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись