Skip to main content

Гайд: Як зателефонувати оператору Водафон у 2024?

Post date Post count 159083
Поділитись

Сьогодні багато питань можна вирішити онлайн, знайшовши відповідь в інтернеті. Але в деяких випадках потрібен дзвінок на гарячу лінію. Найчастіше це пов’язано з витратами на особистому балансі, замовленням персональних послуг або просто тому, що так зручно.

Як зателефонувати живому оператору Водафон?


Зв’язатися з консультантом можна безплатно або за додаткову оплату.
Для першого варіанту використовуйте короткий номер 111. Найчастіше для з’єднання з живим фахівцем потрібно натиснути «0» в основному чи додаткову меню. Щоб система вас відразу перевела в потрібний відділ, варто зробити ще один вибір:

  • 1 – додаткові сервіси та послуги;
  • 2 – дійсні акції;
  • 3 – питання, пов’язані з поповненням та балансом;
  • 4 – інше.

Після того, як ви визначилися з темою звернення, автовідповідач запропонує ще 2 варіанти:

  • 1 – з’єднання за порядком черги. Іноді розмову доводиться очікувати дуже довго.
  • 2 – платна послуга швидкого зв’язку з консультантом.

Якщо питання термінове та потребує негайного вирішення, наберіть відразу платний номер 555. В обох випадках вартість дзвінка складе 20 гривень. Ця сума оплачується один раз на добу незалежно від кількості дзвінків на гарячу лінію.

Як зателефонувати оператору Водафон з Київстару чи Лайфу?


Іноді зателефонувати до служби підтримки необхідно з іншої мобільної мережі. Причин для цього може бути багато. Наприклад, потрібно заблокувати картку в загубленому чи вкраденому телефоні. Для таких випадків є універсальна комбінація 0-800-400-111.
Роботизований автовідповідач однаковий з коротким номером. Ви можете прослухати підготовлену інформацію або зв’язатися зі спеціалістом.
Дзвінок у цьому випадку також буде безплатним. Це не залежить від мобільної мережі, з якої ви здійснюєте виклик, та тарифу.

Зв’язок з оператором зі стаціонарного телефону


Аналогічний дзвінок на номер 0-800-400-111 можна здійснити й з домашнього телефону. Як і в попередньому випадку, тарифікація відсутня.
Щоб прослухати голосове меню, в апарату повинна бути функція переходу в тоновий режим. Найчастіше він здійснюється натисканням «зірочки». У зворотному випадку ви не зможете вибрати необхідний пункт зі списку автовідповідача.
Для отримання інформації по своєму номеру, його слід назвати працівнику служби підтримку.

Чи є можливість додзвонитися до оператора із-за кордону?


Якщо ви знаходитесь за кордоном і продовжуєте користуватися українським оператором Vodafone, можете під’єднати послуги роумінгу. При дзвінку на всі мобільні та стаціонарні в Україні обов’язково починайте набір з міжнародного коду +380. Такі виклики платні й тарифікуються згідно з пропозиціями роумінг-партнера.
Якщо у вас виникли питання, пов’язані з роботою мережі, наберіть спеціальну комбінацію +380-500-400-111. Виклики з Польщі або будь-якої іншої країни безоплатні. Консультаційний центр працює цілодобово.
Також існує альтернативний канал зв’язку – онлайн-чат. Щоб написати, необхідно мати доступ до інтернету.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись