Skip to main content

1000 грн за вакцинацію можна витратити на оплату комунальних послуг через iPay.ua

Post date Post count 2020
Поділитись

Відтепер українці від 60 років можуть оплатити комунальні з картки єПідтримка

Програму виплат вакцинованим українцям розширили. Вже зараз громадяни старші за 60 років мають змогу використати кошти за програмою єПідтримка на оплату житлово-комунальних послуг. Здійснити платежі можна максимально швидко і зручно через сервіс iPay.ua.

Крім цього, в Мінцифрі анонсували ще кілька нововведень:

  • З 14 березня люди з інвалідністю І та ІІ груп зможуть витратити кошти з картки єПідтримка на соціальні потреби, а саме на ліки та оплату послуг ЖКГ.
  • Термін використання коштів збільшено з 4 до 9 місяців з дня їх нарахування.
  • Починаючи з 14 березня українці, які зробили бустерну вакцинацію проти COVID-19, зможуть додатково отримати 500 гривень.

Як отримати 1000 грн за вакцинацію

Щоб отримати 1000 грн, потрібно після повного курсу вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19 сформувати в мобільному додатку Дія сертифікат та оформити спеціальну картку єПідтримка в одному з банків: А-Банк, Альфа Банк, банк “Восток”, Izibank, Monobank, Ощадбанк, ПриватБанк, Райффайзен Банк та Укргазбанк, Idea Bank

Як оплатити комунальні послуги на iPay.ua 

Через сервіс iPay.ua є можливість оплатити за допомогою картки єПідтримка ряд таких послуг: електроенергія, газопостачання, водопостачання, опалення, квартплата за утримання будинку та прибудинкової території, домофон

Щоб здійснити оплату, потрібно виконати такі дії:

  1. Перейти на сторінку оплати комунальних послуг.
  2. Обрати область/місто.
  3. Обрати постачальника, послуги якого ви хочете оплатити.
  4. Заповнити дані платника.
  5. Вказати реквізити картки єПідтримка.
  6. Підтвердити платіж.

Якщо  рахунок за комунальні послуги більший, ніж сума на картці – рекомендуємо сплатити ту суму, яка є на картці, а після цього зробити ще один платіж іншою карткою.

Якщо рахунок за комунальні послуги менший, ніж сума на картці, але ви не хочете щоб на картці був залишок – рекомендуємо оплатити рахунок наперед, таким чином наступного місяця сума до оплати буде меншою.

Сплачувати комунальні послуги через особистий кабінет iPay.ua ще зручніше. Тут ви можете приєднати картку єПідтримка в розділі “Мої картки”, щоб щоразу не вводити і не перевіряти реквізити карти. Також в особистому кабінеті можна створити шаблони платежів, зберігати квитанції, переглядати архів платежів та бути першими в курсі всіх діючих акцій та спеціальних пропозицій.

Читайте також: Коли і як передавати показники лічильників за комунальні послуги у Києві

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись