Skip to main content

Які є тарифи в оператора Водафон?

Post date Post count 1483
Поділитись

Vodafone пропонує своїм абонентам різноманітні рішення для мобільних телефонів. Можна обрати мінімальний для дітей або оформити безлімітний пакет за передплатою чи контрактом.

Дешеві тарифи Водафон

У компанії не залишилося пропозицій без абонплати. На початку місяця знімається певна сума й нараховується відповідна кількість послуг: хвилини, гігабайти, повідомлення. Найдешевші тарифи мають багато обмежень, тому замовляти їх не завжди вигідно.
Наприклад, «Vodafone Device S» створено для дитячих годинників. Він коштує 50 гривень. У ньому є тільки 50 хвилин на Vodafone і всі вхідні. Після закінчення набору, вхідні стають безплатними, а вихідні тарифікуються по 1 грн/хв. Також входять 500 МБ і 100 смс.
Для планшета можна використовувати «Vodafone Device M» вартістю 100 гривень. Тут все має додаткову оплату, окрім інтернету – 10 ГБ на місяць.

Тарифи Водафон для пенсіонерів

Багато людей старшого віку надають перевагу розмовам, а не спілкуванню через месенджери. Але провайдери практично перестали продавати пакети без інтернету. Треба орієнтуватися на загальну ціну, кількість хвилин та поточні акції. Контрактні пропозиції зазвичай бувають дешевші, ніж за передплатою. Розглянемо обидва варіанти:
Минимальные предложения есть нескольких видов:

  1. «Red Start» оформлюється з паспортом. Вартість перші 3 місяці – по 150 грн, з четвертого – 175. Входять 200 хвилин по Україні та безліміт в мережі оператора, 20 гігабайтів, 200 повідомлень.
  2. «Joice Start» – 180 гривні на 4 тижні, можна купити без документів та персоніфікації. Користувач отримує 15 ГБ і 800 хв у межах країни. Актуально тому, хто дзвонить переважно на стаціонарні телефони й номери інших мереж.

Вигідні тарифи Водафон

Сьогодні компанії, що надають зв’язок, намагаються перекрити більшість сучасних запитів користувачів. Оптимальні тарифні плани містять не тільки стандартний набір, але й послуги в роумінгу чи необмежений доступ до різних застосунків:
Минимальные предложения есть нескольких видов:

  1. «Red Pro» 230 грн/м має 30 ГБ, безліміт на дзвінки в мережі, по 250 хвилин і повідомлень по Україні, 50 хв розмов у 16 країнах. Для купівлі чи переходу потрібні документи.
  2. «Red Max» ще один контрактний пакет за ціною 300 гривень. Тут, у порівнянні з попереднім, більше інтернету (50 ГБ), хвилин (400) і смс (400) в межах країни, хвилин у роумінгу (75).
  3. «Joice Pro» – 230 грн/4 тижні, 25 ГБ і 1200 хвилин на всі номери по Україні.
  4. «Joice Max»: 300 гривень, 40 Гігабайтів, 1600 хв. Послуги сплачуються раз на 4 тижні.

Тарифи Водафон з безлімітним інтернетом

Пакети за передплатою передбачають тільки необмежене користування визначеними застосунками. Повністю безлімітний трафік доступний лише для контрактних планів. Окрім цього, у всіх пропозицій нижче є безліміт на дзвінки в мережі оператора. Послуги сплачуються на місяць.

  • «Red Unlim Max»: 450 грн, 700 хвилин та повідомлень по Україні, 150 хвилин за кордоном.
  • «Ultra»: 600 гривень, по 1000 хв і смс в середині держави, у роумінгу 300 хв і 100 МБ.
  • «Ultra VIP»: 1500 грн, безліміт дзвінків і 2500 смс по Україні, за кордоном 100 МБ і 750 хв.

Роумінг тарифи

У деякі тарифні плани вже включено послуги роумінгу. Пропозиція дійсна для 16 країн, серед яких Польща, Німеччина, США, Канада, Іспанія, Індія та інші.
Якщо пакетні пропозиції закінчилися раніше або зовсім не надавалися, можна замовити додатково:

  • 15 хв за 25 грн на 1 день в 16 країнах.
  • 5 хв на 30 гривень на 1 день в 14 державах, серед яких Бельгія, Ірландія, Китай, Ізраїль тощо

Повний список зон для тарифікації можна дізнатися на сайті оператора.
Поповнити будь-який номер Водафон, незалежно від вартості замовлених послуг, зручно тут.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись