Skip to main content

Які є тарифи в оператора lifecell?

Post date Post count 6363
Поділитись

Сьогодні мобільні оператори надають не тільки зв’язок, а також інтернет, роумінг, безлімітний доступ до популярних застосунків тощо. Пакети відрізняються за наповненням та ціною.

Найдешевші тарифи

Мінімальні пропозиції є декількох видів:

  1. «Просто Лайф» з базовою вартістю у 150 грн надає на 4 тижні 8 ГБ та 300 хв на всі мобільні номери. Щомісячну плату можна знизити до 140 гривень при персоналізації номера.
  2. «Шкільний Лайф» за 150 грн на 4 тижні забезпечує користувача 7 ГБ, необмеженими дзвінками всередині мережі й на 2 номери по Україні. Не тарифікується більшість соціальних мереж та месенджерів.
  3. «Ґаджет Безпека» розроблено для сигналізацій, датчиків руху та дитячих годинників. За 90 гривень протягом 12 тижнів щоденно нараховуються 15 смс, 150 МБ та 15 хвилин на лайфселл.

Тарифи лайф з безлімітним інтернетом:

  1. «Вільний Лайф» за 325 гривень на 4 тижні, окрім інтернету, має 1600 хвилин на номери по Україні, телебачення, хмарне сховище та спеціальну ціну при персоніфікації та перенесенні номера.
  2. «Platinum Лайф» – 450 гривень/4 тижні: 3000 хв на мобільні та стаціонарні всередині країни, послуги роумінгу, ТБ, lifebox, зниження вартості при виконанні певних умов.
  3. «Ґаджет Роутер» створений для модемів і роутерів – 375 гривень за стандартний період в 4 тижні.

Регіональні тарифи лайф

Абонентам, які проживають за межами столиці та деяких інших великих міст, доступні додаткові пропозиції:

  • «Вільний Лайф. Регіон»: 275 гривень, 1600 хв на телефони в Україні, необмежений трафік, хмара і ТБ.
  • «Інтернет БЕЗМЕЖ» за 175 грн: 250 хвилин на мобільні по Україні, дзвінки на лайфселл та доступ в мережу без обмежень.
  • «Дзвінкий БЕЗМЕЖ» 130 гривень: 250 хв на номери інших операторів і безліміт на lifecell.

Дія пакетів 4 тижні. Можна отримати нижчу вартість при перенесенні номера та його реєстрації.

Тарифи лайф без інтернету

У кожній всеукраїнській пропозиції оператора є МБ або ГБ. Якщо ви власник кнопкового телефону або з інших причин не користуєтесь мобільним інтернетом, обирайте тарифні плани за необхідними показниками:

  • кількість смс;
  • дзвінки на інші оператори, стаціонарні телефони;
  • ціна та можливість отримати знижку за виконання певних умов;
  • регіон проживання;
  • послуги в роумінгу.

Роумінг тарифи

Для абонентів, які часто виїжджають за межі України, lifecell включив необхідний мінімум для комфортного перебування закордоном. Це пакет «Platinum». Він містить 50 хвилин на міжнародні дзвінки в країнах 1 та 2 групи.
Також можна скористатися стандартними пропозиціями:

  1. Дзвінки за кордон тарифікуються щохвилинно. Вартість залежить від країни. 10 хвилин з абонентом в Польщі або Німеччині (країни 1 групи) коштують 30 гривень. На початку розмови автоматично сплачується пакет дією 3 дні.
  2. Дзвінки за межами України оплачуються інакше. Пакет діє лише до кінця дня. В Туреччині 10 хв коштують 30 грн, 150 МБ – 55 грн, 15 SMS – 20 грн.
  3. Комплексний роумінг-пакет пропонує від 300 МБ/150 грн на 3 дні до 3 ГБ/800 грн/21 день. Інтернет можливо змінити на розмови за коефіцієнтом 100 МБ – 5 хвилин на 7 днів. Для придбання треба набрати *108# або активувати через застосунок.

Поповнити будь-який з вище перерахованих тарифів можна на сторінці https://www.ipay.ua/ua/bills/popolnit-schet-life-cherez-internet.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись