Skip to main content

Як змінити постачальника газу онлайн

Post date
Поділитись

Ціни за кубометр газу у різних компаній істотно відрізняються, тому зміна постачальника може бути актуальна для кожного. Подати заявку дуже просто і це можна зробити онлайн.

Як здійснити зміну

  • Для початку потрібно визначитися з новим постачальником. Його можна знайти в інтернеті чи соцмережах. Звертайте також увагу на рекламні пропозиції в електронній пошті, адже компанії зацікавлені в нових користувачах і самі активно пропонують свої послуги.
  • Подати заяву-приєднання до нового постачальника, яку можна заповнити на сайті або надіслати на e-mail компанії. Для подачі заяви вам може бути потрібен EIC-код – персональний газовий номер об’єкта газопостачання. Шукайте його в старому договорі про постачання газу або в рахунку за розподіл газу.
  • Також потрібно подати: паспортні дані, ідентифікаційний код, документ, що засвідчує право власності чи оренди житла, останній рахунок за газ. Повний перелік документів може відрізнятися в залежності від постачальника.
  • Впродовж 21 дня вам надійде лист-підтвердження та дата початку постачання газу від нового постачальника.

Як оплачувати за газ онлайн

Оплачувати за газ та інші комунальні послуги можна онлайн на сайті iPay.ua. Щоб сплатити за постачання і доставку газу в Києві, Львові або будь-якому місті України,  скористайтесь “пошуком” на сайті або оберіть постачальника в категорії “Комунальні послуги”, обравши потрібну область, місто і тип послуги “газ”.

Вам знадобиться мінімум зусиль для здійснення платежу: дані, вказані на квитанції і на вашій платіжній картці. Після підтвердження платежу кошти потрапляють на рахунок компанії.

Для зручного зберігання і відстеження платежів рекомендуємо зареєструватися в особистому кабінеті.

Читайте також: Економія газу на кухні: перевірені лайфхаки

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись