Skip to main content

Як передати показники газу АТ Полтавагаз на 2024 рік ?

Post date Post count 635
Поділитись

ТОВ “Полтавагаз збут”, що постачає природний газ у Полтавської області, суттєво спростило передачу показників лічильників для споживачів. Компанія пропонує для звірки нарахувань безліч зручних сервісів.

Коли потрібно передавати показники


Щоб постачальник “блакитного палива” коректно нараховував споживання газу, важливо вчасно передавати показники лічильників. Це необхідно робити щомісячно у проміжку між 1 та 5 числом. Тоді постачальник зможе фіксувати реальні обсяги спожитого газу і формувати точні рахунки за використаний вами енергоресурс.

Навіть коли ви у від’їзді та не користуєтеся певний час газом, все одно потрібно передавати показники. Інакше вам будуть нараховувати прогнозоване споживання газу.

Як передати показники телефоном

Можна зручно повідомити про кількість спожитого газу, зателефонувавши на багатоканальний номер кол-центру компанії: 0800 30 81 04. Оператори зможуть відповісти вам з 8.00 до 20.00.

Ви також можете скористатись голосовим меню, щоб повідомити про кількість спожитого газу. Для цього, користуючись голосовими підказками, виберіть ваше УЕГС та район. Послуга доступна для побутових споживачів у цілодобовому режимі, дзвінки по Україні безкоштовні.

Як передати показники через електронну пошту


Ви можете повідомити газопостачальній компанії про кількість спожитого газу, надіславши листа на електронну скриньку callcenter@poltavagaz.com.ua. Для того, щоб показники зарахували, потрібно обов’язково вказати у повідомленні такі дані:

  • ПІБ власника лічильника газу.
  • Номер особового рахунку.
  • Показники газового лічильника (у м. куб).

Якщо ви вибрали цей спосіб, важливо впевнитися, що ваш лист дійшов до адресата. Ви маєте отримати у відповідь повідомлення від компанії про те, що показники прийняті.

Як надіслати показники через особистий кабінет


Щоб сповістити про спожиті куби через кабінет, потрібно спочатку зареєструватися за цим посиланням. Для цього впишіть номер особового рахунку та ваш номер мобільного, далі натисніть кнопку “Вислати СМС з паролем”. На ваш телефон прийде код, який потрібно буде вписати у відповідне поле. Після реєстрації ви зможете передавати показники лічильника.

Важливо, що зареєструвати “Кабінет споживача” можна тільки якщо ваш номер телефону пов’язаний з особовим рахунком. Якщо телефон не зареєстрований, потрібно пройти реєстрацію і почекати, поки ваші дані перевірить служба обліку.

Як передати показники через сайт


Щоб повідомити “Полтавагаз збут” про спожиті куби газу, не обов’язково реєструватися в особистому кабінеті. Можна просто заповнити відповідну форму прямо на сайті. Для цього перейдіть на цю сторінку і заповніть такі дані:

  • Особовий рахунок користувача (потрібно вводити лише цифри).
  • Показники лічильника (у м. куб).

Далі натисніть кнопку “Відправити показники”, і система сповістить вас про те, що дані успішно передані ТОВ “Полтавагаз збут”.

Цей спосіб особливо актуальний, якщо ваш мобільний номер не зареєстрований в системі газопостачальника.

Як передати показники через Viber


Для користувачів Viber “Полтавагаз збут” передбачив можливість передачі показників через чат-бот, але зараз він не працює. Проте, споживачі Полтавського УЕГС можуть надіслати дані через вайбер за такими номерами:

  • 095 260 2942;
  • 095 260 2943;
  • 095 260 2944;
  • 067 6124 595.

Обираючи цей спосіб, ви маєте надіслати у повідомленні наступне:

  • ПІБ;
  • Адреса, за якою встановлений лічильник.
  • Особовий рахунок.
  • Номер мобільного.
  • Фотографію показників лічильника хорошої якості.

Як передати показники через Telegram


Якщо ви користуєтеся месенджером Telegram, для вас буде найзручніше скинути дані через чат-бот.

Перейдіть за посиланням та натисніть кнопку “Почати”, а після цього — кнопку “Далі”. Бот запропонує вам погодитися з правилами користування “Полтавагаз Ботом” — тоді натисніть кнопку “Погоджуюсь”, а потім “Поділитися номером телефону”. Після цього ви зможете вибрати опцію передачі показників лічильника та ввести відповідні дані.

Через цей бот можна також подивитися заборгованість та отримати електронний рахунок за газ.

Як сплатити рахунок Полтавагаз збут

Ви можете швидко сплатити за газ, не виходячи з дому, якщо скористаєтеся сервісом iPay.ua. Вам не доведеться вводити реквізити вручну — платіжний сервіс зробить все за вас. Для оплати достатньо виконати кілька простих кроків:

  • Ввести номер особового рахунку на сторінці оплати – https://www.ipay.ua/ua/bills/oplata-uslug-ooo-poltavagaz-sbyt-online.
  • Переглянути доступні нарахування.
  • Вписати бажану суму до сплати.
  • Вписати реквізити платіжної картки та підтвердити платіж.

Після цього ви отримаєте електронну квитанцію, яка так само підтверджує вашу оплату, як і традиційна паперова.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись