Skip to main content

Як оплатити комунальні послуги в Луцьку та Луцькій громаді за Єдиним рахунком

Post date Post count 265
Поділитись

Що таке Єдиний комунальний рахунок, та як з його допомогою можна швидко оплачувати комунальні послуги через інтернет

З травня 2021 року мешканці Луцької територіальної громади громади можуть платити за холодну і гарячу воду, водовідведення, опалення, вивіз сміття за Єдиним комунальним рахунком, який формує та доставляє міський Муніципальний сервісний центр (МСЦ). Якщо раніше жителям приходили різні платіжки від кожного з постачальників послуг, то тепер в одному рахунку-повідомленні зібрані дані кількох підприємств. Це нарахування за послуги КП “Луцькводоканал”, ДКП “Луцьктепло”, “Луцькспецкомунсервісу”, компанії “Домофон-Захід-Сервіс” тощо.

Безперечно, це зручно і навіть вигідно. Як пояснювали в МСЦ, такий підхід застосували насамперед з метою стримування росту тарифів на послуги, у вартість яких включають і витрати на друк та доставку рахунків.

Розраховуватися за комунальні послуги також стало легше – провести оплату можна одним платежем, а не по кожній квитанції окремо. А через інтернет робити це взагалі просто.

Платити за Єдиним комунальним рахунком можна на iPay.ua

Оплатити послуги “Луцькводоканалу”, ДП “ЕВОДА ТРЕЙД”, “Луцькспецкомунсервісу”, та “Луцьктепла” за Єдиним комунальним рахунком можна через сервіс iPay.ua. Все, що потрібно, це реквізити банківської картки та доступ до інтернету.

На сторінці оплати потрібно вказати свій номер Єдиного рахунку, який складається з десяти цифр та зазвичай зазначається у правому верхньому кутку паперової квитанції, і заповнити кілька полів. Витрачаєте лічені хвилини – і про комунальні можна забути до наступного місяця.

Нагадаємо, що за допомогою iPay.ua жителі Волинської області та міста Луцька можуть оплатити окремо комунальні послуги і інших підприємств. Наприклад:

Читайте також: Оплата комунальних послуг у Києві: все про зміни в рахунках

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись