Skip to main content

В Києві затверджені нові паркувальні зони

Post date
Поділитись

В Києві вперше за 10 років переглянули і затвердили нові паркувальні зони. Актуальне зонування вже можна переглянути онлайн на інтерактивній карті.

Зона I (центр Києва) стала значно ширшою та збільшилася з 66 паркувальних майданчиків на 1451 місць до 224 паркувальних майданчиків на 4320 місць. Всередині Зони II було створено острови Зони I: в районі Караваєвих дач, на Радіоринку та частково на Деміївській площі.

Зона II (перед центром) зменшилася з 247 паркувальних майданчиків на 4856 машиномісць до 123 майданчиків на 2847 автомобілів. При цьому вона розширилася географічно: приєднуються Сирець, частина Голосієво, Гідропарку, Деміївки і Лівобережний діловий центр. Всередині Зони III в точках концентрації трафіку було створено острови Зони II: на ринках Троєщина та Лісовий, на Авторинку, на станції метро Лісова та в музеї Пирогово.

Зона III – спальні райони з найменшим трафіком залишились майже без змін.

Тарифи за парковку

  • Зона I – 35 грн/год;
  • Зона II – 25 грн/год;
  • Зона III – 5 грн/год.

Сплатити за парковку можна безготівково через сервіс онлайн-платежів iPay.ua – це зручно і швидко. А реєстрація в Особистому кабінеті дасть можливість зберігати всі квитанції та брати участь в акціях і розіграшах iPay+.

Читайте також: В Україні хочуть заохочувати водіїв за скарги на порушення ПДР

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись