Skip to main content

У Києві не підвищуватимуть тарифи на гарячу воду

Post date Post count 341
Поділитись

Поточні тарифи залишаться незмінними на час воєнного стану

15 квітня мер Києва Віталій Кличко оголосив, що тарифи на постачання гарячої води зафіксуються на поточному рівні лише до кінця травня. Проте вже 5 травня голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та ЖКП Андрій Герус підтвердив, що в умовах війни підвищення тарифів було б недоцільним, тому такого кроку у планах немає.

«На сьогодні не планується зміна жодних комунальних тарифів. Таких процесів немає і такі питання не порушуються», — повідомив Андрій Герус.

Поточна тарифна ставка

Наразі вартість гарячої води в Києві становить 97,89 грн за кубометр. Подальше коригування тарифу буде залежати від ціни на газ, який попередньо також залишається незмінними на воєнний час.

Накопичення боргів по сплаті за комунальні послуги

Голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та ЖКП наголошує, що першочерговим наразі є своєчасна сплата громадянами комунальних послуг. Мова йде про тих, у кого є така можливість. Це – внесок кожного у стабільну роботу комунальних служб.

 «Дуже важливо, щоб вони усвідомлювали відповідальність, наскільки потрібне для України стабільне функціонування енергетичного сектору. Це і наявність енергоресурсів, і гроші на ремонти та будівництво інфраструктури, електричних та газових мереж. Це наш спільний внесок, який може зробити кожен громадянин», — нагадує Андрій Герус.

За можливості сплачуйте за комунальні послуги, щоб підтримувати інфраструктуру свого міста та обирайте онлайн-оплати – у воєнний час це особливо безпечно та доступно.

Безготівково сплатити за постачання гарячої води можна на сайті iPay.ua. Для більш зручного користування рекомендуємо зареєструватися в особистому кабінеті. Так ви зможете створювати шаблони платежів, зберігати та переглядати квитанції, приєднати свою платіжну картку для пришвидшення подальших оплат тощо.

Бережіть себе! Все буде Україна!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись