Skip to main content

Starlink Ukraine як представництво компанії SpaceX зареєстровано в Україні!

Post date Post count 402
Поділитись

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров офіційно повідомив, що компанія Starlink зареєструвала представництво в Україні.

Михайло Федоров 26 лютого попросив Ілона Маска включити сервіс Starlink на території України, при цьому мільярдер відповів вже наступного дня. На цей момент в Україну вже доставлені більше 10000 станцій Starlink.

Starlink – це проект компанії SpaceX, який за допомогою мережі супутників надає доступ до широкосмугового інтернету. Швидкість такого інтернету – до 1 Гбіт/с для абонентів, а користуватися можна у будь-якій точці планети.

Сьогодні станції Starlink допомагають ЗСУ бути на зв’язку, підтримують роботу критично важливих енергетичних та телекомунікаційних об’єктів, установ охорони здоров’я і навіть посівну кампанію, а також повертають до життя деокуповані території.

Багато населених пунктів країни під час окупації російськими солдатами залишилися без стабільного інтернету. За допомогою Starlink відновлюють зв’язок та інтернет у містах та селах.
У звільнених регіонах Starlink використовують мобільні оператори та інтернет-провайдери. Так повертають зв’язок до Бучі й ущент розбомблених сіл на Чернігівщині.

Залишайтесь на зв’язку – поповнюйте інтернет та мобільний за лічені хвилини на iPay.ua.

Читайте також: Яку грошову допомогу можна отримати під час війни

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись