Skip to main content

Як передати показники в ЖОЕК на 2024 рік ? 

Post date Post count 4519
Поділитись

Передати показники для сплати за електроенергію можна через Особистий кабінет. Для цього на сайті постачальника перейдіть в розділ Кабінет побутового споживача і у відповідних полях введіть Особистий рахунок та Прізвище.

Як передати показники через Viber-бот

Необхідні дані можна передати, скориставшись Viber-ботом. Для цього перейдіть за посиланням і натиснути кнопку Зареєструватися — viber://pa?chatURI=zhitomirenergo. Система запросить від вас Поділитися номером телефону. Після треба перейти в меню Передати показники і там вибрати Додати особовий рахунок чи Відкрити особовий рахунок (якщо він ще не відкритий) і можна вказувати дані.

Надання показників за допомогою Telegram-бот

Через Telegram-бот також можна надіслати інформацію. Тут теж потрібно перейти за посиланням — https://t.me/ZhtoeBot. Для початку роботи натисніть Start. Потім оберіть Мої особові рахунки. Система запропонує Додати поточний рахунок, а потім ввести потрібні дані.

Як передати дані подзвонивши в колл-центр

Для передачі показників можна подзвонити оператору за наступними номерами:

  • (0412) 55-92-82
  • 067 155-92-82
  • 080 030-92-82
  • 095 655-92-82 (цілодобово)

Оператор колл-центру підкаже алгоритм дій для передачі даних. Потрібно лише дослухатися до його інструкцій.

Передача даних особового рахунку через застосунок в App Store

Додаток Житомир Енерго доступний до завантаження на App Store. Для входу в Особистий кабінет у застосунку потрібно вказати номер телефону і пройти верифікацію через Viber або Telegram бот. Крок 2 — введення паролю і адреси електронної пошти. Тепер можна зайти в особистий кабінет і Додати рахунок.

Подання через форму на офіційному сайті ЖОЕК

На офіційному сайті компанії запропоновано три меню для переходу, в залежності від типу лічильника: однозонний, двозонний, трьохзонний. Відповідно до типу лічильника перейти за посиланням до форми поданням данних. Після заповнення всіх строк треба Надіслати форму.

Як швидко сплатити рахунок в ЖОЕК?

Швидко та без зайвих зусиль можна сплатити рахунок за спожиту електроенергію на сайті iPay.ua в — https://www.ipay.ua/ua/bills/oplata-uslug-ooo-zhitomirskaya-oek-online.

Власникам Особових кабінетів доступна функція збереження квитанцій, тому, якщо не маєте Особового кабінету, рекомендуємо спершу пройти процедуру реєстрації. Для цього необхідно лише вказати номер мобільного та ввести пароль (або доступна реєстрація через аккаунт Facebook, Google чи Apple).
Для швидкої оплати просто вкажіть Особовий рахунок.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись