Skip to main content

Львівгаз Збут: тарифи для населення та бізнесу на 2022 рік

Post date Post count 639
Поділитись

Під час війни вчасна оплата за комунальні послуги – це та допомога, яку можуть надати споживачі для стабільної роботи енергетичної сфери.

З проханням не накопичувати борги та підтримувати економіку країни звертається і Львівгаз Збут – регіональний підрозділ великої української компанії «Твій Газзбут», яка постачає блакитне паливо у 17 областей України. Установа розвиває мережу відділень та онлайн-сервіси, піклуючись про кожного клієнта.

Читайте детальніше про актуальні тарифи для населення та бізнесу, а також про те, як здійснити оплату послуг Львівгаз Збут онлайн.

Тарифи для населення

Ціна за спожитий кубометр газу однакова для всіх індивідуальних господарств. Вона складає 7.99 гривень. Вплинути на загальну суму платіжки можна декількома способами:

  1. Встановити лічильник та ощадливо користуватися паливом.
  2. Під’єднати один з сезонних тарифів Львівгаз Збут. Дізнатися про чинні акції можна у найближчому відділенні або на сайті постачальника.

Якщо у вас є газовий лічильник і ви попередньо не підключали жодну з пропозицій, сплачуйте кожного місяця лише за спожиті куби. Для цього потрібно записати першого числа кількість використаного газу і передати протягом 5 днів.

У абонентів, які не встановили лічильник, нарахування кубів здійснюється на кожну зареєстровану особу. Тарифікація залежить від наявності опалення та гарячого водопостачання, плити (газ або електро), сезону.

Тарифи для юридичних осіб

Підприємці можуть обрати одну із чотирьох пропозицій:

  • Газ без небалансів;
  • Газ із ПСГ;
  • Газ та Електроенергія;
  • Електроенергія.

Щоб дізнатися переваги кожного пакету, потрібно заповнити форму на сайті чи у Центрі обслуговування. Після консультації та подання документів Львівгаз Збут надасть визначений об’єм послуг за вигідними цінами.

Як здійснити оплату послуг Львівгаз Збут онлайн

Який би тариф ви не обрали, найзручніше сплачувати за спожитий газ онлайн. Для цього необхідно:

  • Перейти на сторінку на сторінку оплати Львівгаз Збуту.
  • Вказати особовий рахунок.
  • Ввести дані платежу. Зокрема, показники лічильників та суму оплати.
  • На сторінці введення карткових даних ввести дані та підтвердити платіж.

Дякуємо всім за вчасну сплату комунальних послуг!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись