Skip to main content

Квітневий Дайджест новин від iPay.ua

Post date Post count 766
Поділитись

Розповідаємо про оновлення нашого сервісу в квітні, нові підключені послуги на сайті та нагороди, якими було відзначено наш сервіс.

У квітні відбулось чимало цікавих подій, про які ми не можемо не поділитися з вами. В цьому випуску ви дізнаєтеся про всі найсвіжіші оновлення нашого сервісу, нові корисні можливості на сайті та успіхи, якими ми пишаємося.

Новий розділ “Сповіщення” в особистому кабінеті

Відтепер усі користувачі, які мають особистий кабінет, можуть переглядати сповіщення за останні 30 днів. Для цього в особистому кабінеті додано новий розділ “Сповіщення”.

У новий розділ потраплятимуть сповіщення про:

  • Оновлення комунальних рахунків для користувачів.
  • Нагадування про регулярні платежі.
  • Статуси здійснених автоплатежів.
  • Оновлення сервісу iPay.ua.

4 нові послуги

У квітні ми розширили коло наших партнерів у iPay.ua, додавши нові можливості оплати для наших клієнтів. Тепер ви можете оплачувати ще більше послуг зручно та швидко завдяки новим партнерам!

Всього ми додали 4 нових сервіси:

iPay.ua отримав 2 нагороди:
“Головна фінансова премія року 2024” від АУБ та “Найкращий провайдер з прийому онлайн-платежів” від FinAwards

3 квітня 2024 року у Києві відбувся урочистий захід “Головна фінансова премія року”, організований Асоціацією українських банків. На заході нагороджувалися лідери ринку фінансових послуг України. Сервісу iPay.ua було вручено відзнаку переможця 2024. Детальніше

29 березня 2024 року у Києві відбувся масштабний захід FinAwards, організований «Мінфін» та Finance.ua, де брали участь всі банківські та небанківські установи. Сервіс iPay.ua урочисто визнано одним з трьох “Найкращих провайдерів з прийому онлайн-платежів” на всеукраїнській премії FinAwards 2024. Детальніше

iPay.ua незабаром запускає новий революційний метод оплат – QR платежі

iPay.ua незабаром запускає новий український продукт — платіжний метод «Мій банк».

Це перший в Україні метод швидких переказів між рахунками, що дозволить клієнтам сплачувати за товари та послуги безпосередньо мобільним застосунком свого банку. Оплата відбуватиметься без карток, електронних гаманців та інших застосунків і буде можлива як в онлайн-магазинах, так і у фізичних торгових точках.

Інтеграція йде повним ходом! «Укргазбанк» — першим з державних банків країни вже в найближчі дні переходить в активну технічну фазу підключення нового платіжного методу «Мій банк».
З «Мій банк», який ми впроваджуємо в партнерстві з Асоціація Українських Банків, клієнти можуть розраховувати на швидкі транзакції, низькі комісії та підвищену безпеку. Слідкуйте за оновленнями!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись