Skip to main content

iPay.ua отримав відзнаку як “Найкращий провайдер з прийому онлайн-платежів” від FinAwards

Post date Post count 379
Поділитись

Сервіс iPay.ua урочисто визнано одним  трьох “Найкращих провайдерів з прийому онлайн-платежів” на всеукраїнській премії FinAwards 2024

29 березня 2024 року у Києві відбувся масштабний захід FinAwards, організований «Мінфін» та Finance.ua, де брали участь всі банківські та небанківські установи. Завершенням заходу стало вручення нагород за найкращий вплив в індустрії на базі відкритого голосування від незалежних клієнтів та журі. iPay.ua заслужено увійшов у топ-3 в номінації  “Найкращий провайдер з прийому онлайн-платежів”. Ця нагорода є свідченням високої оцінки та визнанням нашої невпинної праці та зусиль у розвитку та поліпшенні наших сервісів.

Звичайно, такий успіх був би неможливим без безмежної підтримки та довіри наших шановних користувачів і партнерів. Ваша задоволеність та впевненість у нас завжди були для нас головним пріоритетом. Ми завжди прагнемо досягати винятковості в усьому, що ми робимо, та забезпечувати вам найвищий рівень зручності та безпеки у здійсненні платежів онлайн.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись