Skip to main content

Коли в Україні завершиться опалювальний сезон

Post date
Поділитись

Дніпро, Харків та Кропивницький вже визначилися з датами вимкнення опалення

Традиційно опалювальний сезон в Україні закінчується приблизно в середині квітня – зазвичай до 15 числа опалення вже вимикають. Однак дата може бути й іншою, оскільки на тривалість опалювального сезону впливає температура повітря. Якщо середня температура протягом трьох днів не буде опускатися нижче +8°C, то опалення можуть вимкнути і раніше 15 квітня. Таким чином не потрібно буде переплачувати за тепло вдома.

Деякі українських міста вже назвали дати завершення опалювального сезону. У Дніпрі готові почати процес завершення подачі тепла вже 1 квітня. У Харкові та Кропивницькому озвучили, що почнуть вимикати опалення, як зазвичай – з 15 квітня. Однак опалювальний сезон можуть продовжити, якщо погода погіршиться.

Поки ваші квартири ще опалюються, рекомендуємо сплачувати за тепло та інші комунальні послуги онлайн через сервіс iPay.ua. Це дуже зручно і швидко, а реєстрація в Особистому кабінеті дозволить зберігати всі квитанції в архіві платежів, а також створювати шаблони платежів, щоб здійснювати всі необхідні оплати в один клік!

Читайте також: Економія газу на кухні: перевірені лайфхаки

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись