Skip to main content

Чому українці будуть отримувати три платіжки за газ

Post date
Поділитись

Тепер українці будуть отримувати три платіжки за газ – розраховуватися доведеться за спожите блакитне паливо, за доставку газу і за обслуговування внутрішньобудинкових систем. Це передбачено законом щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг.

Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж не включає в себе поточний та капітальний ремонт систем. Організація, з якою у власників укладено договір на обслуговування внутрішньобудинкових мереж загального користування, проведе техобслуговування труб, випробує на витоку, перевірить пальника на газових приладах і переконається, що в будинку безпечно – ось за таке обслуговування люди і доплачують цій організації.

Зазначимо, що третя платіжка буде приходити не щомісяця, а в разі необхідності, наприклад, після обов’язкового техогляду, який проводиться щороку, в разі виникнення аварії чи поломки, яку потрібно усунути.

Нагадуємо, що оплатити за постачання і доставку газу та інші комунальні послуги дуже просто онлайн на сайті iPay.ua. Для зручного зберігання і відстеження платежів рекомендуємо зареєструватися в особистому кабінеті.

Читайте також: Як змінити постачальника газу онлайн

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись