Skip to main content

Які є тарифи в оператора Київстар?

Post date Post count 18545
Поділитись

Всі оператори мобільного зв’язку пропонують тарифні плани з різним наповненням. Київстар не виняток. Можна обрати бюджетну пропозицію або сплатити за максимум різних послуг, оформити номер з паспортом чи без персоніфікації, для бізнесу або в особисте користування.

Дешеві тарифи Київстар

Компанія робить акцент на контрактному обслуговуванні. Користувачу необхідно надати свій паспорт та укласти договір. Натомість абонент отримує оплату раз у місяць замість 4 тижнів і меншу вартість послуг. Нижче наведено найдешевші тарифи для контракту й за передплатою:

  1. «LOVE UA На максимум» під’єднується без документів за 175 грн на 4 тижні. На цей період надається 15 ГБ, безліміт на дзвінки всередині мережі та 150 хв на всі номери, включаючи деякі інші країни, 1 суперсила на вибір.
  2. «LOVE UA Контракт» оформлюється з паспортом, вартість 150 гривень на 1 місяць: 15 Гігабайтів, 1200 хв на розмови, 2 суперсили на вибір.

В обох пакетах послуги роумінгу та необмежений доступ до деяких месенджерів, соцмереж та освітніх застосунків.

Київстар тарифи для пенсіонерів

Для користувачів старших за 60 років і людей з інвалідністю у фірмовому магазині можна під’єднати «ЛЮБОВ до батьків». Для купівлі необхідно надати відповідні документи.
Особливості пакета:

  • 125 грн на місяць;
  • 5 ГБ;
  • безліміт на Київстар;
  • 50 хвилин на розмови по Україні;
  • 50 смс в межах країни;
  • 1 суперсила.

Вигідні тарифи Київстар

Абонентам, яким не вистачає мінімального набору послуг, компанія пропонує оптимальні за ціною й наповненням тарифні плани. Вони об’єднують роумінг, суперсили та безлімітні дзвінки на номери оператора.

  1. «Ваш Вибір» – контрактний план за 175 грн на місяць з відмінним співвідношенням ціна – кількість послуг. Тут є 100 хв по Україні й за кордон, 100 повідомлень, 20 ГБ. Обрати можна додаткові хвилини, телебачення тощо.
  2. «Ваш Оптимум» трохи дорожче за попередній – 250 грн/м, але містить безлімітний інтернет та по 200 хв розмов і смс, 3500 МБ у роумінгу.
  3. «LOVE UA Без меж» за 275 гривень на 4 тижні забезпечить власника необмеженим інтернетом в Україні й 4000 МБ у 27 країнах, на розмови дається 275 хвилин.

Тарифи Київстар з безлімітним інтернетом

За даними досліджень люди користуються міжнародним павутинням для зв’язку з друзями та сім’єю, пошуку інформації та новин, перегляду фільмів і шоу. Тому оператори відмовилися від тарифних планів без інтернету. Для просунутих користувачів є варіанти з необмеженим доступом в мережу.
Окрім вище перерахованих «LOVE UA Без меж» і «Ваш Оптимум», Київстар пропонує:

  1. «СуперГіг» – це спеціальна пропозиція для роутерів і планшетів, яке під’єднується без документів. За 300 грн/м користувач отримує необмежений трафік. Інші функції відсутні.
  2. «Ваш Комфорт» за 350 грн на місяць: без обмежень доступ в мережу й дзвінки на Київстар, по 300 хв і смс на всі номери, 5000 Мегабайтів у роумінгу.
  3. «Ваш Безлім» – найдорожчий пакет оператора вартістю 500 гривень. Від попереднього його відрізняє 750 хв на всі номери й 7500 МБ за кордоном.

Роумінг тарифи

Особливість Київстар – роумінг у кожному комплексному тарифному плані (окрім «СуперГіг») і можливість його обрати як суперсилу. Пропозиція діє у 27 країнах Європи: Польща, Німеччина, Болгарія, Молдова та інші.
У цих країнах можна замовити додатковий трафік від 1 до 10 Гігабайтів за ціною від 50 до 350 гривень відповідно.
Базова вартість роумінгу в інших державах залежить від зони та вашої індивідуальної пропозиції.

Регіональні тарифи

Дія пакетів мобільного зв’язку Київстар розповсюджується на всю Україну.
Від регіону залежить тільки Домашній інтернет. Для мешканців за межами столиці «Домашній регіон» коштує 250 гривень після закінчення акції. Кияни можуть під’єднати «Домашній» за 300 грн. Акційна ціна у 200 гривень та наповнення однакові:

  • швидкість 100 Мб/с;
  • на вибір є підвищення швидкості, ТБ чи статична IP-адреса.

У регіонах також діє план «Все разом Твій» за 200/250 гривень. Окрім перерахованих вище функцій, сюди входить 1200 хвилин розмов, 17 Гігабайтів та послуги роумінгу.
Чи належить ваше місто до зони покриття, зручно перевірити на сайті оператора.

Корпоративні тарифи

Під’єднати новий план чи перевести чинний можна всім юридичним особам. Для нових клієнтів діють спеціальні пропозиції – 50% знижка на перші пів року користування.
Обрати можливо пакет від «Ваш Вибір» до «Ваш Максимум». Також є окремий тариф «LOVE UA Бізнес»:

  • 150 гривень/місяць регулярна ціна, 75 грн – акційна;
  • 15 Гігабайтів;
  • 1200 хвилин на всі номери;
  • 2000 Мегабайтів за кордоном;
  • 2 суперсили.

Оплатити будь-яку з названих у статті пакетних пропозицій можна тут. Для поповнення знадобиться тільки номер телефону та банківська картка.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись