Skip to main content

Як допомагати безпритульним тваринам під час війни

Post date Post count 2246
Поділитись

Те, що може зробити кожен

Під час війни тваринки потребують допомоги так само, як і люди. А з початком повномасштабної війни без домівок залишилось дуже багато домашніх улюбленців. Долучитися до допомоги може кожен. Розповідаємо, як це можна зробити.

Відкрити збір для допомоги (на корм, на лікування)

Якщо ви хочете самостійно допомогти тваринам, ви можете відкрити збір коштів через сайт iPay.ua та розповсюдити його у своїх соцмережах чи серед знайомих. Також таким чином ви можете збирати кошти фондам, які опікуються безпритульними тваринами.

Детальніше про те, як створити сторінку збору коштів, читайте тут: iPay.ua запустив інструмент для збору коштів на будь-які цілі

Знайти тварині новий дім

Якщо на нашийнику тварини немає даних з номером телефону власника, можна залишити оголошення в соцмережах. Тварину, яку не шукають, можна взяти додому і зробити частиною сім’ї. А якщо такої можливості немає, потрібно спробувати знайти тварині нову домівку: написати на сторінки притулків, опублікувати пост про пошук нових господарів, розповісти знайомим.

Допомогти зі створенням контенту та поширенням інформації

Притулки завжди потребують якісні фото та відео для розповсюдження актуальної інформації про тварин. Тому кожен охочий може допомогти професійними знаннями чи навичками — писати тексти, створювати листівки, знімати відео тощо. Просто напишіть на сторінку фонду, що бажаєте допомогти, і чотирилапі точно будуть вам вдячні 🙂 

Взяти тваринку на тимчасову перетримку

Не всі тварини, які потрапляють до притулку, можуть там жити. Цуценята, кошенята, собаки після операцій — всім їм краще, якщо вони тимчасово зможуть пожити в теплому і затишному будинку. В цих випадках допоможе перетримка — коли хтось на певний час прихистить у себе тварину і забезпечить їй належний догляд. А в цей час волонтери активно шукатимуть для неї нових господарів.

Дякуємо, що турбуєтесь про братів наших менших! Будь-яка допомога зараз важлива!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись