Skip to main content

Сервіс iPay.ua отримав оновлену ліцензію від Національного Банку України

Post date Post count 1474
Поділитись

Шановні користувачі! Раді повідомити, що сервіс iPay.ua отримав оновлену ліцензію на можливість підтримки ваших онлайн-платежів (Ліцензія №21/788-рк від 01.05.2023) та підтвердив свій статус на платіжному ринку України як надійної компанії, яка робить вагомий внесок у розвиток платіжних систем України.

Про ліцензію

За наказом Національного Банку України всі компанії, які займаються фінансовою діяльністю, зобов’язані проходити процедуру авторизації та підтверджувати свою ділову репутацію на ринку України. Авторизація при цьому являє собою надання можливості на здійснення фінансових послуг, що підтверджується наданням ліцензій або виключенням компанії з Реєстру платіжної інфраструктури України. Всі старі ліцензії з 1 травня втратили свою чинність та робота за ними більше неможлива.

Що це означає для користувачів iPay.ua

Отримання iPay.ua (ТОВ «Універсальні Платіжні Рішення») ліцензії означає, що Національний Банк України офіційно підтверджує нашу стійкість, надійність та відповідність законодавству України. Ваші платежі та перекази коштів і надалі будуть максимально безпечними та надійними разом з нами. 

Дякуємо вам, що були і залишаєтесь з нами! Цінуємо кожного нашого користувача!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись