Skip to main content

Результати фінального тижня акції «Потрійний кешбек»

Post date Post count 183
Поділитись

Вітаємо переможців! Загалом під час акції ми розіграли 12 кешбеків за перекази

Як не сумно визнавати, але місяць сплинув дуже швидко і наша акція «Потрійний кешбек» добігла кінця. Сьогодні під час розіграшу на нашій сторінці у Facebook були визначені останні три переможця, які отримають кешбеки за перекази з картки Mastercard на iPay.ua. Ось вони:

  • Учасник з номером телефону 38068****385, який 17 листопада здійснив переказ № 120136096, отримує подвійний кешбек у розмірі 600 грн, оскільки переказ був здійснений без входу в особистий кабінет.
  • Учасник з номером телефону 38097****386, який 18 листопада здійснив переказ № 120385843, отримує подвійний кешбек у розмірі 200 грн.
  • Учасник з номером телефону 38095****195, який 16 листопада здійснив переказ № 119953440, отримує подвійний кешбек у розмірі 1450 грн.

З усіма переможцями зв’яжуться представники iPay.ua та уточнять деталі отримання грошових призів.

Як проходили усі розіграші акції «Потрійний кешбек», можна подивитися на Facebook-сторінці iPay.ua. Нагадаємо, протягом чотирьох тижнів ми розіграли аж 12 кешбеків!

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам акції! Впевнені, ви оцінили не тільки усі переваги здійснення переказів на сервісі iPay.ua, а й зручність використання особистого кабінету.

Вже невдовзі на користувачів сервісу чекають нові захопливі та вигідні акції, адже наближаються новорічні свята і ми просто не можемо залишити вас без подарунків! Залишайтеся з нами та користуйтеся усіма перевагами iPay.ua при здійсненні переказів і оплат!

Читайте також про переможців минулих тижнів.

Переможці третього тижня: Оголошуємо нових переможців акції «Потрійний кешбек»

Переможці другого тижня: Акція «Потрійний кешбек»: вітаємо переможців другого тижня

Переможці першого тижня: «Потрійний кешбек»: оголошуємо перших переможців акції

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись