Skip to main content

Платіжна система PayPal почала роботу в Україні

Post date Post count 469
Поділитись

Картки українських банків вже можна прив’язати до електронного гаманця сервісу

Найбільша платіжна електронна система світу PayPal, яка вже працює більш ніж у 200 країнах, почала повноцінну роботу і в Україні. Раніше сервіс працював частково – українці могли використовувати його лише для відправлення грошей за кордон, отримати кошти на свій рахунок було можливо, а от вивести вже ні. Тепер всі охочі можуть робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«PayPal в Україні! Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти. Підв’язуйте ваші картки Visa та Mastercard та користуйтеся вже зараз. Дякуємо команді, що так швидко відреагували на наше прохання та підтримуєте українців під час війни», – зазначив Федоров.

До 30 червня PayPal не буде брати комісію з користувачів, які надсилають чи отримують кошти на українські рахунки, щоб  допомогти українцям у часи війни.


Про PayPal

PayPal – міжнародна електронна платіжна система, заснована у 1998 році. Вона надає послуги в транскордонному режимі будь-якій людині у світі, в якої є банківська карта. Сьогодні це один із найпоширеніших у світі засіб розрахунків в інтернеті. Вони можуть здійснюватися в доларах США, євро, фунтах стерлінгів, японських єнах, китайських юанях, швейцарських франках і ще в десятках інших валют.

Сьогодні системою користуються 420 мільйонів людей у понад 200 країнах.

Читайте також: НБУ відкрив спецрахунок для збору коштів на підтримку української армії

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись