Skip to main content

Платежі без обмежень: iPay.ua впроваджує сервіс “Гнучка оплата” від Mastercard для переказів з картки на картку

Post date Post count 790
Поділитись

Користувачі iPay.ua зможуть зручно здійснювати перекази з картки на картку навіть при нестачі коштів на балансі – використовуючи наявний баланс на картці для успішного переказу

Mastercard, глобальна технологічна компанія в галузі платежів, запроваджує в Україні інноваційний сервіс “Гнучка оплата”, що дозволяє комбінувати різні способи оплати в рамках однієї транзакції. Так, якщо на банківській картці недостатньо грошей для оплати, користувачі зможуть одразу доплатити потрібну суму в інший спосіб — іншою платіжною карткою або готівкою, без необхідності переривати покупку або розбивати її на два окремі чеки.

Компанія iPay.ua першою в Україні інтегрує сервіс “Гнучка оплата” від Mastercard з переказами з картки на картку. Впровадження інноваційного рішення відкриває новий рівень зручності та гнучкості для користувачів послуги. Тепер клієнти матимуть можливість успішно здійснювати перекази навіть при нестачі коштів на рахунку — використовуючи наявну суму на картці.

“iPay.ua завжди прагне надавати користувачам найсучасніші та найзручніші платіжні рішення. Впровадження сервісу “Гнучка оплата” — черговий крок на шляху до вдосконалення платіжного досвіду клієнтів. Новітня технологія від Mastercard дасть змогу здійснювати платежі без стресу, пов’язаного з сумнівами щодо стану балансу на картці. Ми переконані, що “Гнучка оплата” стане цінним доповненням до нашої послуги переказів з картки на картку та збільшить кількість успішних транзакцій”.

Веліканов Є.М., генеральний директор iPay.ua

Як працює “Гнучка оплата” для переказів з картки на картку

  • На сайті iPay.ua користувач обирає метод переказу “З картки” у розділі переказів з картки на картку (ручне введення карткових даних).
  • Користувач здійснює переказ, використовуючи картку Mastercard©.
  • Якщо баланс картки менший за суму переказу, з’являється повідомлення із зазначенням доступної суми до списання.
  • Користувач підтверджує списання наявної суми або скасовує переказ.

Наразі новий функціонал доступний для держателів карток Mastercard, випущених банками: Банк Восток, Банк Південний, Глобус Банк, Ідея Банк, Креді Агріколь, Кредобанк, ОТП, Ощадбанк, ПРАВЕКС БАНК, ПУМБ, Райффайзен Банк, ТАСКОМБАНК, UnexBank, RwSbank, і їхня кількість збільшуватиметься. Але кожен з наведених банків залишає за собою право приймати рішення щодо використання сервісу «Гнучка оплата».

Переваги послуги “Гнучка оплата”

  • Гнучкість. Замість автоматичного відхилення платежу вам надається можливість вибрати зручний для себе сценарій: завершити переказ, використовуючи тільки доступну суму на своїй картці, або ж скасувати транзакцію.
  • Безперервність процесу оплати. Транзакція не відхиляється через брак коштів на картці, натомість ви бачите наявну суму на своєму рахунку, яку можете використати “тут і зараз”. Це дозволяє уникнути затримок та незручностей, пов’язаних із відмовою у платежі.
  • Зручність. Ви можете переказувати кошти з картки на картку без зайвих дій. Оскільки система відображає суму, доступну до списання, можна здійснити переказ навіть без перевірки балансу на картці, не виконуючи додаткових кроків.

Переказуйте кошти зручно й без перешкод з iPay.ua!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись