Skip to main content

Підтримайте iPay.ua в голосуванні за премію PSM Awards 2023

Post date Post count 1758
Поділитись

Ми маємо чудову новину! Компанія iPay.ua номінована у двох номінаціях на престижну премію PaySpace Magazine Awards 2023 – щорічний конкурс, який відзначає найкращі компанії та експертів у сфері фінансових технологій України.

Вже понад 14 років iPay.ua надає зручні, швидкі та надійні платіжні сервіси онлайн. Понад 1,2 млн клієнтів щомісячно користуються сервісом, здійснюючи платежі за допомогою карток, Apple Pay, Google Pay та Masterpass. У 2023 році iPay.ua включений до каталогу перспективних ІТ-компаній України – Incredible Tech. Детальніше читайте тут.
Наша мета – стати кращими у своїй справі, надавати найвищу якість сервісу та бути надійним партнером для кожного клієнта та партнера. І ці номінації відображають наші зусилля та постійність у досягненні цієї мети.

iPay.ua – номіновано в категоріях:

🏆 «Найкращий сервіс для онлайн-платежів»

🏆 «Найкращий партнер бізнесу з прийому платежів онлайн»

Якщо ви вважаєте, що iPay.ua заслуговує на перемогу у цих номінаціях або в одній з них, будемо вдячні за ваш голос! Разом ми можемо досягнути великих результатів. Ми вдячні кожному з вас за те, що обрали нас своїм партнером у фінансових операціях.

Як підтримати iPay.ua?

Підтримати iPay.ua та віддати свій голос можна всього у декілька кліків:

Голосування триватиме до 30 листопада. Переможців буде оголошено в грудні 2023 року.

Дякуємо, що підтримуєте та обираєте сервіс iPay.ua для своїх платежів!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись