Skip to main content

iPay.ua включили в каталог перспективних продуктових ІТ-компаній України 

Post date Post count 1839
Поділитись

У каталозі Incredible Tech представлені визначні українські компанії та продукти в різних напрямках

Асоціація IT Ukraine разом із Мінцифрою розробили каталог продуктових ІТ-компаній та ІТ-продуктів України під назвою Incredible Tech. Його створили з метою підвищення обізнаності щодо можливостей української ІТ-індустрії, залучення інвестицій для розвитку та масштабування існуючих бізнесів.

Раді повідомити, що iPay.ua включили до каталогу, як одну із перспективних українських компаній!

Про Incredible Tech

Incredible Tech – дуже  важливий для просування ІТ-індустрії України на міжнародному ринку каталог, до якого увійшли українські продуктові ІТ-компанії та ІТ-продукти.  

Генеральним партнером каталогу виступив UKRSIBBANK BNP Paribas Group.  В каталозі представлені визначні українські ІТ-продукти та їх розробники за напрямками:  Defence Tech, E-commerce&Retail, ESports&Gaming, EdTech, FinTech&Insurance, HR Tech, HealthTech&Wellness, Legal Tech та інші.

Відбір компаній до каталогу проводила незалежна рада експертів, до складу якої увійшли представники Мінцифри, засновники та СЕО tech-компаній, інвестори.

iPay.ua в каталозі Incredible Tech

В каталозі Incredible Tech про iPay.ua пишуть як про компанію, яка вже понад 14 років розвиває українську електронну комерцію за допомогою інноваційних платіжних технологій. Збільшує онлайн-продажі за допомогою карток через Apple Pay, Google Pay і Masterpass. Дозволяє здійснювати транзакції через веб-сайти, чат-боти та IVR, підвищуючи ефективність партнерських продажів і платежів.

Також iPay.ua – перший провайдер PSP, який запустив послугу переказу грошей з картки на картку в Україні. Це сталося у 2011 році в партнерстві з Sense Bank, Visa та Mastercard.

Щиро вдячні за відзнаку! Будемо і надалі працювати для народу України та розвивати індустрію онлайн-платежів!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись