Skip to main content

Підтримайте iPay.ua в голосуванні за премію PSM Awards 2022

Post date Post count 2728
Поділитись

Сервіс iPay.ua представлений у чотирьох номінаціях престижної премії

2022 рік став справжнім випробуванням для всієї країни, в тому числі і для fintech- індустрії. Попри війну, українські компанії вистояли та продовжують працювати, роблячи свій вклад у майбутню перемогу.

Саме тому експертне онлайн-видання PaySpace Magazine вирішило провести премію PaySpace Magazine Awards 2022, щоб відзначити всіх героїв фінансового фронту!

iPay.ua – номінант премії

Сервіс онлайн-платежів iPay.ua представлений в чотирьох номінаціях:

  •  «Найкращий сервіс для онлайн-платежів»

Навіть в цей непростий для країни рік ми продовжуємо давати кожному українцю можливість оплачувати онлайн послуги понад 5 тисяч різних компаній, у воєнний час це особливо зручно та безпечно.  

Щоб проголосувати, переходьте за посиланням.

  • «Експерт року у FinTech»

В номінації бере участь керівник iPay.ua Євген Веліканов, під керівництвом якого сервіс завжди серед перших впроваджує найсучасніші способи оплати.

Щоб проголосувати, переходьте за посиланням.

  • «Найкращий партнер бізнесу з прийому платежів онлайн»

Допомагаємо нашим бізнес-партнерам збільшувати об’єми продажів та рівень оплат банківськими картками через інтернет завдяки впровадженню інноваційних платіжних технологій. 

Щоб проголосувати, переходьте за посиланням.

  •  «Найкращий TechFin-проєкт»

iPay.ua – один із провідних гравців українського ринку e-commerce та фінансових технологій. Вже цього року в партнерстві з сервісом було запущена довгоочікувана можливість оплати карткою в транспорті Києва, Тернополя, Чернігова, Полтави та інших містах.

Щоб проголосувати, переходьте за посиланням.

Як проголосувати за iPay.ua 

Підтримати iPay.ua та віддати свій голос за улюблений сервіс можна всього у декілька кліків:

  1. Перейдіть за посиланнями для кожної номінації: Найкращий сервіс для онлайн-платежів, Експерт року у FinTech, Найкращий партнер бізнесу з прийому платежів онлайн, Найкращий TechFin-проєкт.
  2. На сторінці номінації натисніть кнопку «Голосувати».
  3. Виберіть найбільш зручний для себе спосіб підтвердження голосу:
  • Швидкий спосіб через Facebook. Якщо ви авторизовані, то після кліку по кнопці «Голосувати» голос буде зараховано автоматично.
  • Через e-mail. Введіть свою пошту у відповідному полі, після чого на вказану електронну скриньку надійде лист. Його потрібно відкрити та підтвердити свій голос.

Ось і все! Онлайн-голосування триватиме до 30 грудня. Оголошення та нагородження переможців відбудеться в січні 2023 року.

Дякуємо всім, що підтримуєте та обираєте для своїх платежів сервіс iPay.ua!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись