Skip to main content

Сервіс MONEGO від iPay.ua разом з SOCAR та Mastercard презентують нову послугу поповнення банківських карток на всіх касах АЗК SOCAR

Post date Post count 1321
Поділитись

Відтепер можна поповнити банківську картку до 50 тисяч гривень на всіх касах АЗК SOCAR

Клієнти українських банків отримали унікальну можливість поповнювати свої банківські картки просто відвідуючи АЗК SOCAR на суму до 50 000 гривень з ідентифікацією через застосунок Дія.
Максимальна сума поповнення картки без ідентифікації 5000 гривень. 

🎁До 31 січня 2024 року діє акційна пропозиція – комісія складає 5 грн, незалежно від суми поповнення.

Цей новий сервіс стане корисним як для переказу грошей на картку іншій людині, так і для швидкого поповнення особистої картки.

Для поповнення банківської картки до 5 тисяч гривень достатньо знати лише 16 цифр номера картки, для поповнення до 50 тисяч гривень знадобиться пройти просту ідентифікацію через застосунок Дія. Можна поповнювати картку будь-якого банку України. 

Крім того, 57 АЗК SOCAR у 11 областях України готові забезпечити клієнтів не лише послугами поповнення, а й зручною інфраструктурою, включаючи маркети, ресторани, вбиральні (в тому числі інклюзивні), Wi-Fi, телефон та зарядки для гаджетів.

Тепер відправити гроші або поповнити картку стало ще простіше та зручніше завдяки цій співпраці між SOCAR, MONEGO та MasterCard за сприянням Банку «Південний»

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись