Skip to main content

«Літо добрих платежів»: проміжні результати благодійної Акції для допомоги онкохворим дітям

Post date Post count 5573
Поділитись

Кожного дня ми зі своїми зусиллями прагнемо до перемоги України. Але разом з цим ми також можемо наблизити перемогу дітей, які борються зі страшним ворогом – раком.

Вже два місяці триває благодійна Акція, яка допомагає отримати необхідну допомогу дітям, хворим на рак.

І у нас є чудова новина – за час проведення Акції вже зібрано 34 тисячі гривень на лікування дітей, які будуть передані в благодійний фонд «Таблеточки»! І це тільки початок. Ми разом можемо зробити ще більше!

Допомогти легко – здійснюйте платежі на iPay.ua та долучайтесь до благодійної Акції «Літо добрих платежів». Ваша допомога значить багато для маленьких воїнів, які так сміливо борються за своє життя.

Як саме це працює?

Просто та зрозуміло. Все, що потрібно зробити – здійснювати свої платежі на сайті iPay.ua карткою Mastercard®.
За кожен платіж, який ви робите, незалежно від його суми, iPay.ua та Mastercard® відправляють 2 гривні у благодійний фонд «Таблеточки». Ці кошти будуть використані на обстеження, придбання ліків та необхідного медичного обладнання, а також психологічну підтримку для дітей, які потребують допомоги.

Долучитися до акції легко!

Просто зареєструйтесь або увійдіть в кабінет iPay.ua та оплачуйте карткою Mastercard® комунальні послуги, інтернет, мобільний зв’язок або здійснюйте перекази з картки на картку та інші види оплат. Ви обираєте, які платежі здійснювати, і кожним вашим платежем долучаєтесь до доброї справи.

Акція триває до 31 серпня, тому у вас є ще час долучитися та допомогти дітям, які потребують нашої підтримки. Кожен ваш платіж – це маленька, але важлива добра справа.
Давайте разом зберемо якомога більше коштів для лікування дітей та подаруємо їм надію на майбутнє!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись