Skip to main content

iPay.ua та Mastercard запустили благодійну ініціативу для допомоги дітям

Post date Post count 8410
Поділитись

Кожен може долучитися до доброї справи

Сьогодні всі діти в Україні потребують більше підтримки, ніж раніше. А онкохворі – особливо. Сервіс онлайн-платежів iPay.ua та компанія Mastercard у партнерстві з благодійним фондом «Таблеточки» запускають благодійну ініціативу «Літо добрих платежів», яка триватиме з 12 червня по 31 серпня 2023 року. Долучитися до неї та допомогти дітям може кожен охочий. 

Кожен платіж – добра справа

2 гривні за кожний платіж, здійснений через особистий кабінет на сайті iPay.ua карткою Mastercard®, буде перераховано на благодійність. Кошти передадуть в благодійний фонд «Таблеточки» на обстеження, придбання необхідних ліків та обладнання, психологічну підтримку онкохворих дітей та їхніх родин.

В акції беруть участь будь-які платежі – комунальні послуги, інтернет, поповнення мобільного, переказ коштів з картки на картку, оплата за реквізитами та багато іншого. Таким чином ваші звичні щомісячні оплати можуть стати порятунком для дітей!

Як взяти участь в акції

Благодійний фонд «Таблеточки» — це найбільший в Україні благодійний фонд у сфері дитячої онкології, який працює з 2011 року і надає допомогу дітям та їхнім сім’ям на кожному етапі лікування від раку. За час роботи фонду адресну допомогу отримали понад 7 000 сімей. Наразі під опікою фонду щомісячно перебувають 500 дітей — онкохворі діти, які лікуються в Україні, а також ті, хто був змушений виїхати за кордон на лікування.

Об’єднуємось разом задля допомоги дітям!

Офіційні правила

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами. Підписатися

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись