Skip to main content

Киян просять сплачувати за електроенергію, щоб уникнути колапсу енергосистеми

Post date Post count 427
Поділитись

КМДА звернулася до киян з проханням підтримки

Попри війну енергетики столиці роблять все можливе для стабільної роботи електромереж. На жаль, станом на березень 2022 рівень сплат за електроенергію у Києві складає лише 50% від фактичних нарахувань. Це створює неабиякі труднощі, адже від оплати залежить можливість закуповувати матеріали для ремонту мереж, заправляти автомобілі для своєчасного усунення аварій та подальша підтримка роботи електромереж.

Щоб уникнути колапсу енергосистеми, Київська міська державна адміністрація закликає киян за можливості сплачувати за електроенергію.

«Енергетики столиці не припиняють свою роботу і закликають підтримати їх оплатою послуг. Адже від цього залежить можливість закуповувати матеріали та пальне і оперативно усувати пошкодження мереж, зокрема, внаслідок обстрілів», – говориться в зверненні КМДА.

Як сплатити за електроенергію на iPay.ua

В КМДА підкреслили, що в умовах війни електропостачальники не надсилають паперові платіжки, але закликають киян розраховуватися дистанційно. Наприклад, за допомогою платіжних сервісів – там оновлена вся необхідна інформація.

Розрахуватися за електроенергію та інші комунальні послуги можна онлайн через сайт iPay.ua (як з особистої картки, так і з коштів єПідтримка):

  • Оберіть свого постачальника послуг в каталозі комунальних послуг;
  • Введіть свої дані: особовий рахунок, ідентифікатор користувача або інші дані з квитанції;
  • Перевірте нарахування, введіть, якщо потрібно, дані лічильників та суму для оплати (у разі відсутності внесених показників приладів обліку вони будуть актуалізовані та відкориговані після стабілізації ситуації.
  • На сторінці введення карткових даних введіть дані та підтвердіть платіж.

Після підтвердження платежу кошти потрапляють на рахунок компанії.

Щиро вдячні всім за розуміння та за вчасну сплату комунальних послуг!

Читайте також: Особливості оплати за газ під час війни

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись