Skip to main content

Кабмін анонсував підключення швидкісного інтернету по всій Україні

Post date
Поділитись

В планах – підключення України до швидкісного інтернету 4G і впровадження технології 5G

Кабінет міністрів оголосив про майбутнє впровадження комплексного державного сервісу в смартфоні для громадян України, а цифрова держава неможлива без якісного інтернету.

Таку заяву зробив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час дискусійної платформи “Реформи належного управління в Україні” в рамках підготовки до конференції з реформ в Україні, яка відбудеться в липні у Вільнюсі.

“В наших планах підключення всієї України до швидкісного інтернету 4G і впровадження нової, перспективної технології 5G”, – повідомив прем’єр.

Згідно з планом заходів впровадження швидкісного зв’язку системи мобільного зв’язку п’ятого покоління, оцінити його можливості українці зможуть вже в 2022-2023 році. До таких відносяться: значно більш висока швидкість передачі даних, об’ємне відео і відео надвисокої чіткості, промислова автоматизація, зв’язок при надзвичайних ситуаціях та ін.

Вже зараз кожен мешканець України може надзвичайно швидко оплатити послуги інтернету і мобільного зв’язку – для цього достатньо зробити декілька кліків на сайті сервісу iPay.ua. А реєстрація в Особистому кабінеті відкриє ще більше можливостей: від створення шаблонів платежів до перегляду всіх оплат в Архіві.

Читайте також: В Україні спростять процедуру зміни мобільного оператора

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись