Skip to main content

Інтернет у бомбосховищах та укриттях

Post date Post count 1119
Поділитись

Під час війни комунікація та швидкий доступ до інформації мають велике значення. Завдяки інтернету люди можуть дізнатися інформацію про своїх рідних та друзів, стежити за новинами та новими обмеженнями, що вводяться у зв’язку з воєнним станом, координувати та отримувати допомогу та інше.

Наші партнери інтернет-провайдери підтримують міста України і проводять інтернет-зв’язок в укриття та бомбосховища. Щодня працівники ризикують власним життям, щоб забезпечити зв’язком кожного, хто зараз потребує цього.

Наразі провайдери оперативно відгукнулися на ініціативу і надають послугу безкоштовно, але більшість з них потребують матеріалів для підключення, тому відкривають сторінки для благодійних внесків і закликають за можливості сплатити за послуги інтернет-провайдера навіть якщо на рахунку є гроші.

Як підключити інтернет в укритті в Києві та інших містах України?

У Києві проект реалізується Департаментом інформаційно-комунікаційних технологій КМДА разом із інтернет-провайдерами.
Кожен може подати заявку на проведення інтернет-зв’язку в укриття. Це можна зробити на спеціальному сайті.

З початку війни тільки в Києві було отримано більше 1000 заявок. Вже 723 укриття мають підключення до інтернету.

«Якщо у вашому укритті немає доступу до мережі інтернет, залишайте заявку. Ми зв’яжемося з вами та повідомимо про наступні кроки. Запрошую провайдерів приєднатися до проекту й дякую тим, хто вже з нами», — заявив Керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич.

Всі провайдери в Україні об’єдналися і допомагають клієнтам залишатися на зв’язку. Більшість з них дають користуватися інтернетом навіть при від’ємному балансі.

Ми зібрали інформацію від наших партнерів, які зараз роблять все можливе, щоб кожен українець був на зв’язку.

  • ФРІНЕТ

ФРІНЕТ безкоштовно підключає всі підвали і бомбосховища в зоні покриття. Для підключення рекомендують подзвонити в контакт-центр за номером (068)/(050) 5381238. Після цього монтажники компанії зроблять все самостійно або проконсультують, як це зробити власноруч.
Оплата ФРІНЕТ на iPay.ua

  • Павутина

Мережа Павутина займається підключенням важливих об’єктів до мережі Інтернет.

«Наразі ми підключаємо підвали, бомбосховища та інші укриття до БЕЗКОШТОВНОГО інтернету – нам важливо забезпечити зв’язком кожного, хто зараз потребує цього. Якщо у вашому будинку є бомбосховище або укриття – зателефонуйте нам за телефоном +38 044 3334455», – прокоментували у Павутина.

Поповнити інтернет Павутина

  • Інформаційні технології

Провайдер Інформаційні технології підключає інтернет в бомбосховищах та укриттях окремих районів Києва за наявності технічної можливості.
Щоб з’ясувати можливість підключення, потрібно зателефонувати за номерами +38 093 1770250, +38 093 1770270 або +38 093 1770593.
Оплата інтернету IT на iPay.ua

«Якщо за вашою адресою немає технічної можливості підключення, але бомбосховище чи укриття знаходиться у межах покриття, просимо звернутись до техпідтримки приватним повідомленням. Спеціалісти перевірять можливість проведення Інтернету з сусідніх будинків.», – прокоментували в Інформаційних Технологіях.

Наш партнер УТГ, провайдери Просто нет та Кристал телеком проводять інтернет не тільки у бомбосховища, а і на блокпости наших захисників.

Також Максимум Нет, HomeNet, Sword, Unitel, ОблТелеком проводять інтернет в бомбосховища та встановлюють роутери Wi-fi. Для підключення потрібно звернутися в контакт-центр провайдерів.

Хочемо подякувати всім інтернет-провайдерам, які в цей нелегкий час для нашої держави докладають максимум зусиль, щоб забезпечити зв’язком кожного українця. Низький уклін вам за вашу працю!

Як можна допомогти?

За можливості поповнюйте свої особисті рахунки, навіть якщо у вас достатній баланс на рахунку. Цим ви допомагаєте фахівцям, які зараз підтримують мережу, проводять інтернет у бомбосховища, підвали та роблять усе, щоб мережа працювала.

Якщо ви не є користувачем інтернет-провайдера, але хочете його підтримати, то можете просто поповнити спеціальний рахунок – усі кошти направляються виключно на підтримку та обладнання для критично важливих зараз об’єктів (сховища, укриття, підвали).

Наші партнери Ланет, Хатанет, Утелс, Коло ТБ, Павутина відкрили сторінки збору коштів на підтримку та додаткове обладнання. Кожна гривня цінна в цей складний час.

Як сплатити за інтернет на iPay.ua

  1. Введіть в пошуку назву свого провайдера або в каталозі послуг виберіть провайдера в категорії «Інтернет».
  2. На сторінці оплати введіть дані: телефон, ідентифікатор користувача чи номер телефону і суму для оплати.
  3. Сплатіть за допомогою платіжної картки Visa/Mastercard або Apple Pay,Google Pay або Masterpass.
  4. Користуйтесь інтернетом вільно.

Оплата за інтернет сьогодні – ваш внесок у захист інформаційного фронту.

Дякуємо всім нашим користувачам і партнерам за ваш вагомий внесок в перемогу України! Разом переможемо! Слава Україні!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись