Skip to main content

Будьте обережні! Фішингові атаки з використанням назви сервісу iPay.ua

Post date
Поділитись

Шановні клієнти! Будьте уважні! Шахраї під назвою нашого сервісу iPay.ua намагаються використати ваші дані та заволодіти коштами!

Шахрайський сайт http://ipayua.site/ повністю імітує роботу сервісу iPay.ua. НІКОЛИ не користуйтеся цим сайтом!

Здійснювати платежі та перекази можна тільки на сайті під доменом  https://www.iPay.ua, всі інші сайти зі схожими доменами є підробними.
Ми вже передали  інформацію у правоохоронні органи та рекомендуємо і вам повідомляти про схожі випадки махінацій в кіберполіцію.

Про фішинг

Популярність онлайн-платежів росте з кожним днем, а разом з нею збільшується і кількість зловмисників, які хочуть цим скористатися та створюють фішингові сайти. Фішингові сайти можуть бути візуально схожими на знайомий вам сервіс, яким ви часто користуєтесь.

Закликаємо вас, ніколи не користуйтеся сайтами, які не захищені, які є вам незнайомими та виглядають підозрілими.  Обов’язково звертайте увагу на доменне ім’я в адресному рядку браузера, наявність помилок чи недійсних посилань на сторінках.

Як не стати жертвою зловмисників при здійсненні онлайн-платежів

  • Оминайте сайти з небезпечним протоколом http:// замість https:// (якщо зліва від адреси сайту стоїть значок з замком – сайт під захистом, якщо ж знак оклику чи кружок – сайт не захищений).
  • Завжди реєструйтесь в особистому кабінеті сервісів, якими ви користуєтесь і здійснюйте платежі лише попередньо увійшовши у кабінет.
  • Звертайте увагу на повідомлення інтернет-браузера, який може застерігати, що посилання, по якому ви хочете перейти, є підозрілим.
  • Нікому не повідомляйте коди, які приходять вам на мобільний телефон під час здійснення операцій з банківською карткою.
  • Налаштуйте отримання сповіщень щодо будь-яких транзакцій по вашій картці, це дозволить оперативно реагувати на будь-які неправомірні дії з вашими коштами.

Безпека платежів на iPay.ua

iPay.ua гарантує безпеку ваших даних та платежів, зокрема сервіс сертифікований за міжнародним стандартом безпеки PCI DSS, а на всіх сторінках iPay.ua використовується один з найбільш захищених і надійних методів шифрування у світі – асиметричне 256-бітне шифрування даних. Також для захисту від шахрайства використовується технологія 3d secure. Завдяки їй ми переконуємося, що саме ви зараз розраховуєтесь карткою, і не даємо шахраям зробити це замість вас.

Детальніше про безпеку користувачів сервісу iPay.ua читайте тут.

Будьте обережними та користуйтеся лише перевіреними сервісами!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись