Skip to main content

Безпечний Великдень: як провести свято онлайн

Post date
безпечний великдень 2020: як провести свято онлайн
Поділитись

Під час карантину в зв’язку з пандемією коронавірусу святкування Великодня в Україні відбудеться 19 квітня в умовах самоізоляції. Але не варто сумувати, адже свято можна провести зі звичними для вас традиціями навіть не виходячи з дому. Читайте в нашій статті, як це зробити.

Освячена паска з доставкою

Головний атрибут Великодня – смачна паска. І щоб ви не залишились без неї, деякі компанії запустила нову опцію – безкоштовну доставку освячених пасок.

Інтернет-магазин Rozetka пропонує паски і спеціальні пасхальні набори. Про те, що набір освятили, покупцеві повідомлять за допомогою спеціальної позначки.

Також замовити онлайн: неосвячені паски, святкові кекси, та пасхальні корзини, можна цілодобова на сайті АкваМаркет та KievFlower.

Ви можете оформити доставку великоднього набору на будь-яку адресу та зробити приємний подарунок не тільки собі, а й своїм близьким, які знаходяться не поруч з вами.

В Чернігові, Черкасах і Житомирі великодні набори з основними продуктами для свята доставлятиме сервіс Mister.Am.

Компанія вирішила не відходити від традицій і буде святити кошики вранці в неділю, після чого вони приїдуть до вас. Для тих, хто хоче на власні очі проведення ритуалу, буде проведено онлайн-стрім всього процесу.

А куди ж без святої води? Як не дивно, але її ви теж зможете придбати онлайн за доступною ціною. Наприклад, воду з Почаєва пропонує православний магазин в церковній лавці Кафедрального собору УПЦ святу вода гори Почаївської.

Онлайн-святкування з близькими

І хоч від походів в гості доведеться відмовитися, все ж провести час з рідними та друзями можна буде онлайн-форматі. Це абсолютно безпечно, тому ви запросто можете організувати колективні відеодзвінки, під час яких привітаєте один одного зі святом, піднімете келих і поділитесь хорошим настроєм. Читайте статтю про 5 корисних сервісів для відеозв’язку та вибирайте той, який підійде вам найбільше.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись