Skip to main content

Спілкування під час карантину: 5 корисних сервісів для відеозв’язку

Post date
Поділитись

Відчуваєте гостру нестачу спілкування під час карантину? Не проблема. Залишайтесь вдома та водночас будьте поряд з близькими за допомогою сучасних сервісів відеозв’язку, що підійдуть вам для різних потреб – від групових занять спортом до онлайн-вечірок з близькими.

ZOOM

За допомогою цього сервісу можна влаштовувати ділові відеоконференції, записувати відеодзвінки, спілкуватися в чаті. Є безкоштовна версія, де є можливість до 50 осіб, але з обмеженням по часу в 40 хвилин.

Щоб скористатися програмою, її необхідно завантажити. Введіть на сайті сервісу адресу вашої електронної пошти, на який прийде лист. За посиланням перейдіть на сторінку реєстрації. Відразу ж можете ввести електронну пошту колег і друзів, щоб запросити їх до відеочату. Далі програма згенерує унікальне посилання, після переходу за яким сервіс автоматично встановиться на ваш комп’ютер.

Appear.in

Сервіс дозволяє проводити безкоштовні відеодзвінки, в яких можуть брати участь до 8 осіб (ідеально для вечірки з колегами! :)). У програми приємний інтерфейс з фоном у вигляді зображення північного сяйва. Сервіс працює прямо з браузера і не вимагає завантаження та реєстрації. Потрібно всього лише придумати назву бесіди або ввести своє ім’я. Сервіс автоматично генерує посилання на ваш канал для відеозв’язку. Це посилання ви просто відправляєте своїм друзям або колегам, і вони підключаються до дзвінка.

Discord

Популярна програма серед відео геймерів. Є аудіо- та відеодзвінки, групові чати, листування, групи за інтересами і відеоконференції. За бажання тут можна обмінятися файлами, а запущена програма при цьому мінімально навантажуватиме систему.

ooVoo

Сервіс оцінять ті, кому необхідно зафіксувати розмову – всі відеодзвінки можна записувати, а потім, наприклад, викладати на YouTube чи залишити на комп’ютері для домашнього використання.

Безкоштовний функціонал сервісу також включає відеоконференції на 12 осіб, передачу файлів (до 25 Мб), обмін текстовими повідомленнями.

Щоб користуватися ooVoo, його необхідно завантажити на комп’ютер (займе не більше 30 секунд). А от процес реєстрації може видатись не зовсім зручним: вам необхідно вказати дату вашого народження, ім’я прізвище, вік і стать. Також при завантаженні вам може автоматично встановитися антивірусна програма.

Line

Якщо у вас є необхідність провести конференцію з мобільного, рекомендуємо встановити кросплатформовий мобільний месенджер Line, який має безліч можливостей (аудіочати, відеочати, конференції, листування, обмін файлами та інше), включаючи дуже корисний імпорт контактів з телефонної книги.

Line добре зарекомендував себе у бізнес-спільноті, адже передбачає безкоштовну організацію групових конференц-дзвінків за участю до 200 користувачів.

Користуйтесь сервісами для спілкування з близькими чи колегами та бережіть своє здоров’я, залишаючись вдома!

І не забувайте, що всі ці сервіси працюють через інтернет, тому не забудьте вчасно оплатити інтернет онлайн на iPay.ua.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись