Skip to main content

Які є тарифи в оператора lifecell?

Post date Post count 15887
Поділитись

Lifecell входить до трійки найпопулярніших операторів стільникового зв’язку в Україні. Крім стандартних послуг зв’язку, оператор пропонує додаткові сервіси: інтернет, безлімітний доступ до додатків та освітніх платформ та ін. Lifecell має гнучкі тарифні плани, які дозволяють кожному підібрати тариф під свої потреби.

Найдешевші тарифи

  • “Просто Лайф”. Включає 300 хвилин на будь-які номери та 8 гігабайтів інтернету (на 4 тижні). Стандартна вартість – 160 гривень. Доступна спеціальна ціна 140 гривень, якщо прив’язати номер до паспортних даних (ідентифікація/персоніфікація). Для тих, хто перейшов від іншого оператора, діє знижена ціна — 90 грн.
  • “Шкільний лайф”. Включає 7 гігабайтів інтернету, безлімітні дзвінки на Лайф та на 2 “улюблені номери” (інших операторів або стаціонарні), безліміт на месенджери та соцмережі. Вартість — 150 гривень (на 4 тижні).
  • “Гаджет Безпека”. Підійде для GSM-пристроїв: охоронних та пожежних сигналізацій, елементів “розумного будинку”, GPS-трекерів. Пакет включає дзвінки всередині мережі Lifecell (15 хвилин на день), інтернет (150 мегабайтів на день) та SMS (15 на день). Вартість — 90 гривень на 12 тижнів.

Тарифи лайф з безлімітним інтернетом:

  • “Вільний Лайф”. Окрім необмеженого інтернету, передбачає 1600 хвилин для дзвінків на будь-які номери (на 4 тижні). Після використання пакетних хвилин додається безліміт на дзвінки до Lifecell. Вартість пакета залежить від статусу номера: стандартна — 325 грн; для номерів, що пройшли ідентифікацію — 275 грн; для перенесених номерів — 180 грн.
  • “Platinum”. Додатково включає 3000 хвилин для дзвінків на будь-які номери (на 4 тижні). Після вичерпання пакетних хвилин користувач отримує безліміт на дзвінки у мережі Lifecell. Також передбачено спеціальні тарифи на роумінг. За замовчуванням абонплата становить 450 грн, для ідентифікованих номерів — 400 грн, при переході від іншого оператора — 250 грн.
  • “Гаджет Роутер”. Розроблено спеціально для маршрутизаторів. Вартість — 375 грн на 4 тижні.

Регіональні тарифи лайф

Для абонентів окремих регіонів Lifecell розробив додаткові пакети:

  • “Вільний Лайф. Регіон”. Безлімітний інтернет, 1600 хвилин на будь-які номери та необмежені виклики в Lifecell після вичерпання пакетних хвилин (на термін 4 тижні). Стандартна абонплата — 275 грн, при ідентифікації номера — 250 грн, при переході від іншого оператора — 150 грн.
  • “Потужний”. 800 хвилин на будь-які номери, безліміт на Lifecell після вичерпання пакетних хвилин та 40 гігабайтів (на стандартний термін 4 тижні). Стандартна абонплата — 165 грн, для ідентифікованих номерів — 150 грн, для перенесеного номера — 100 грн.
  • “Дзвінкий без кордонів”. Безліміт на дзвінки на Lifecell та 250 хвилин на інші мобільні номери (на 4 тижні). Стандартна абонплата — 130 грн, якщо ви надали паспортні дані — 120 грн, при переході від іншого оператора — 75 грн.

Повний список регіонів, для яких діють спеціальні умови, можна знайти на сайті оператора.

Тарифи лайф без інтернету

Майже всі пакети Lifecell включають інтернет. Виняток — регіональна пропозиція “Дзвінок без кордонів”, але вона доступна лише для деяких регіонів (повний список дивіться на сайті оператора). У пакеті — необмежені дзвінки на Лайф та 250 хвилин на номери інших операторів (на 4 тижні). Стандартна абонплата — 130 гривень, якщо ви надали паспортні дані — 120 гривень, якщо перейшли від іншого оператора — 75 гривень.

Не користуєтеся інтернетом та проживаєте у регіоні, де не діє тариф “Дзвінкий без кордонів”? Тоді вибирайте пакет з мінімальним набором мегабайтів і відштовхуйтеся від інших важливих для вас умов:

  • Кількість хвилин на дзвінки.
  • Кількість SMS.
  • Чи включені дзвінки на стаціонарні телефони.
  • Спеціальна ціна.

Роумінг тарифи

У рамках стандартної тарифікації середня вартість дзвінка в Україну з країни перебування — 40 гривень за 10 хвилин (наприклад, з Польщі, Німеччини, Великобританії). Вхідні дзвінки від усіх операторів світу, включно з українськими, також тарифікуються.

Ви також можете скористатись комплексними пакетними пропозиціями. Якщо ви плануєте часто користуватися роумінгом, вам підійде пакет “Platinum”. Крім стандартних хвилин та інтернету для використання в Україні, абонент отримує 50 хвилин на міжнародні дзвінки у країнах 1 та 2 груп та 500 мегабайтів інтернету.

Також доступна пропозиція “Роумінг Пазл”, яка дозволяє самому зібрати для себе тарифний план. Ви вказуєте країну, кількість днів, потрібну кількість хвилин, SMS та інтернету, і система виводить оптимальний пакет під ваші потреби.

Поповнити будь-який з тарифних планів Lifecell можна за посиланням
https://www.ipay.ua/ua/bills/popolnit-schet-life-cherez-internet.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись