Skip to main content

Їдемо на свята до Львова: топ-5 готелів міста з родзинками

Post date Post count 880
Поділитись

Оселитися в центрі міста, в історичній будівлі, поряд з парком чи пам’ятками — обирайте серед найцікавіших варіантів

Різдво та Новий рік – найулюбленіші зимові свята, сповнені дитячими радощами, казковим настроєм та позитивом. Водночас, це і чудовий час для подорожей Україною. Якщо їхати, то звісно ж до найромантичнішого міста з унікальною історією – до Львова! Експерти туристичного порталу Bronirovka.UA підібрали топ-5 затишних та незвичайних готелів міста, у яких варто зупинитися на свята. Дізнайтеся, чим вони приваблюють.

Grand Hotel Lviv
  • Grand Hotel Lviv. Нещодавно відреставрований п’ятизірковий готель, розташований у будинку-пам’ятці архітектури в самісінькому центрі міста на проспекті Свободи. Це місце сподобається всім, хто любить вишуканість, елегантність і хоче доторкнутися до історії. На місці готелю раніше стояла будівля, де народився відомий письменник Леопольд фон Захер-Мазох. Тож не дивно, що саме тут можна забронювати тематичний номер. Також у сучасному готелі збережені унікальні елементи інтер’єру ХХ ст. Номер на двох на Різдво тут коштуватиме приблизно від 5200 грн за добу.
Modern Art Hotel
  • Modern Art Hotel. Готель також знаходиться в центрі Львова на проспекті Шевченка. Споруда, у якій розташований готель, має більше ніж 100-річну історію і також є пам’яткою архітектури. Збудована за проектом архітектора Якова Баллабана для інженера Карла Зигмунта Ріхтмана. Протягом століття в будинку діяв кінотеатр, хоча його назви і змінювалися кілька разів. Цей готель цінують не тільки за розташування, але і за відмінний сервіс (незважаючи на три зірки). Номер на двох на Різдво обійдеться орієнтовно у 2700 грн за добу.
BANKHOTEL
  • BANKHOTEL. «Молодий», вишуканий та дорогий готель, розташований на вул. Листопадового Чину поряд з парком ім. Франка та біля відомого «Будинку вчених». Будівля готелю, як і у попередніх, теж має цікаву історію. Була зведена у 1912—1913 роках для львівської філії «Австро-Угорського банку» – звідси і сучасна назва закладу. Номер на свята буде коштувати від 4600 грн.
«Таурус»
  • «Таурус». Чотиризірковий готель знаходиться на площі Князя Святослава: трошки далі від центру, але всі найцікавіші пам’ятки у пішій доступності. Цей чарівний готель вразить не тільки смачною кухнею, але й досить демократичною ціною для різдвяних свят – від 2000 грн номер на двох зі сніданком.
«Нобіліс»
  • «Нобіліс». П’ятизірковий готель знаходиться на вул. Фредра неподалік від центру міста. На відміну від інших він розташований у новій будівлі. Проте і вона має свої родзинки: наприклад, ручний розпис стін та музичний годинник з рухливими фігурами молодих закоханих в людський зріст. «Нобіліс» – це затишок, сервіс, смачна кухня. Номери коштують від 3500 грн на двох зі сніданком.

Всі ці львівські готелі , а також готелі Києва, Одеси, Харкова ви можете подивитися та забронювати на туристичному сайті Bronirovka.UA.

Нагадуємо також, що за допомогою сервісу iPay.ua ви можете оплачувати різноманітні туристичні послуги а також замовити туристичну страховку онлайн.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись