Skip to main content

Як перевірити рахунок для оператора Лайф?

Post date Post count 1868
Поділитись

Іноді гроші на мобільному ніби випаровуються, хоча начебто нещодавно поповнювали рахунок. Щоб не залишитися без стільникового зв’язку, коли цього не очікуєш, краще вчасно проконтролювати залишок коштів на балансі. Для перевірки грошей на рахунку на Лайфі є кілька способів.

Через USSD-код

Це, мабуть, найпростіший і найзручніший спосіб перевірити стан балансу, який не потребує інтернет-підключення або наявності грошей на рахунку.

Для перевірки наберіть на клавіатурі телефону комбінацію *111# і натисніть кнопку виклику. Через кілька секунд на екрані пристрою з’явиться стан вашого рахунку. Ви зможете переглянути інформацію як про основний рахунок, так і про бонусний.

Якщо хочете дізнатися, скільки у вас залишилося хвилин, SMS та інтернету, передбачених вашим тарифним планом, наберіть комбінацію *121#. На екрані з’явиться докладна інформація про доступні вам послуги на цей момент.

Через застосунок Lifecell

Якщо ви користуєтеся мобільним додатком Lifecell, для вас це буде найзручніший варіант перевірки балансу. Дізнатися стан рахунку можна будь-якої миті, просто зайшовши у застосунок. Відображається як баланс абонента на поточний момент, так і активний тарифний план, який можна змінити у додатку. Також ви можете переглянути дані про хвилини, SMS та мегабайти, доступні абоненту.

Застосунок представлений у двох версіях: для телефонів Android та для iPhone. Для пристроїв на Android передбачений ширший функціонал. Так, можна встановити віджет прямо на головному екрані смартфона, щоб бачити стан рахунку навіть без переходу до застосунку.

Через дзвінок оператору

Перевірений часом спосіб — телефонний дзвінок у службу підтримки. Оператор Lifecell пропонує своїм клієнтам безкоштовні дзвінки з будь-яких питань на номер 5433.

Зателефонувавши за цим номером, скористайтеся голосовим меню: автовідповідач пропонуватиме натиснути певну цифру, яка відповідає вашому питанню. Для перевірки балансу потрібно натиснути “1”: робот повідомить інформацію про ваш тарифний план і про те, скільки грошей на рахунку є в цей момент.

Ви також можете зв’язатися з консультантом контакт-центру, і він розповість про стан вашого балансу. Для цього в голосовому меню передбачено кнопку “0”.

Через меню life:)

Можна дізнатися залишок на рахунку через меню SIM-картки. Для цього потрібно зайти в налаштування телефону, вибрати пункт “Мобільні дані”, а потім — “Програми на SIM-карті” (назви розділів можуть відрізнятися в різних моделях смартфонів). Далі з’являється список доступних сервісів. Вибираємо найперший — “Баланси та послуги”, в меню, що з’явиться, натискаємо “Ваш баланс”. Автоматично буде виконано USSD-запит, і через пару секунд на екрані з’явиться інформація про стан вашого рахунку.

Через меню Lifecell можна також переглянути свій тариф, поміняти тарифний план, запросити дзвінок до інформаційного центру та ін.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись