Skip to main content

Як українцям підготуватись до зими 

Post date Post count 1617
Поділитись

Ретельна підготовка найкращий спосіб пережити холодну зиму

Осінь та зима можуть можуть стати для українців серйозним випробовуванням, тому необхідно підготуватися заздалегідь. Ми зібрали основні тези із думок генерального директора YASNO Сергія Коваленко з приводу опалювального сезону, який близиться. 

Атаки на інфраструктуру. Ракетні атаки будуть продовжуватися з урахуванням помилок і нових розвідданих про стан енергосистеми в кожній області. 

Віра в ЗСУ. Це важливо. Але навіть при посиленні засобів ППО закрити небо на 100% не вийде. Тому виходити потрібно з того, що влучання будуть.

Також ми закликаємо продовжувати донатити та підтримувати Армію України. Перемога буде ближчою, якщо об’єднати зусилля всього населення

Віра в енергетиків. Це важливо. Але в цілому система має менший рівень стійкості. А це означає, що відновлення постачання електроенергії після влучень буде дуже різним в залежності від конкретної ситуації.

__

Пам’ятайте також, що регулярні платежі за комунальні послуги сьогодні – це і внесок в стабільну роботу економіки, і підтримка комунальних служб, які не припиняли роботу з першого дня війни.

__

Головний ворог не темрява, а холод. Тому варто подумати про це заздалегідь, а не коли прийде зима. Екофлоу, генератори, альтернативні засоби опалення – запасіться всім, що може вам допомогти переживати зимові дні.

Тактичні поради з минулого сезону не змінились. Вода, їжа, одяг, альтернативні види живлення, утеплення осель та таке інше.

Статті в блозі iPay.ua, які є актуальними і в цьому сезоні:

Як вберегти прилади під час аварійних відключень електроенергії

Що зробити, щоб Wi-Fi працював без світла

Як зберегти заряд смартфона найдовший час

Сценарне планування. Варто продумати декілька сценаріїв (особливо для жителів багатоквартирних будинків). Через питання «а що якщо?» і відповідь — що конкретно ви будете робити.

«Якщо кожний подумає про себе, то разом точно переживемо і переможемо», — підсумовує Сергій Коваленко.

Тож об’єднуємо зусилля, готуємося та віримо в краще!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись