Skip to main content

Як підготуватися до Чорної п’ятниці

Post date
Поділитись

Чорна п’ятниця на носі! Як підготуватися до неї так, щоб не витратити зайві кошти, уникнути шалених черг та знайти найвигідніші пропозиції?

Читайте декілька порад від iPay.ua.

Фінансова готовність

Якщо ви готуєтесь до онлайн шопінгу, потурбуйтесь заздалегідь, щоб на картці була відповідна кількість коштів. Для цього переказуйте готівку на картку за допомогою послуги MONEGO. Таким чином ви зможете зекономити і при покупці товарів офлайн, адже багато магазинів пропонують додаткову знижку при безготівковому розрахунку.

Крім того, будьте готовими здійснити переказ з картки на картку своїм близьким, якщо знадобиться така допомога.

Дисконтні картки

Якщо ви – шопоголік зі стажем, у якого вже зібрався арсенал дисконтних карток – не забудьте про них. Іноді дисконти діють і на розпродажах, і ви зможете отримати свою заслужену додаткову знижку.
Почни шопінг з верхніх поверхів

Відправляючись на офлайн-шопінг, перехитріть всіх. В той час, як натовп кинеться за покупками на перший поверх, ви можете спокійно піднятися на останній і придбати все без великої кількості конкурентів і черг.

Найвигідніші пропозиції

Для швидкого моніторингу знижок в інтернеті перед Чорною п’ятницею скористайтеся сайтами-агрегаторами. На них представлені добірки українських і зарубіжних магазинів зі знижками для різних категорій товарів.

Повідомлення про розпродажі і промокоди можна знайти в email-розсилках від онлайн-магазинів, тому не спішіть видаляти їх до спаму.

Список покупок

Як купити лише найнеобхідніше, а не оговтатися в той момент, коли на картці вже буде пусто? Складіть перелік покупок!

Спочатку просто запишіть взагалі усі товари, які ви б хотіли купити. В процесі цього мозкового штурму в голову напевне прийдуть ще якісь речі, які вже давно були в планах, але ви про них забули. Тепер, коли усі товари записані, приступайте до сортування по ступені необхідності. Товари з вищим пріоритетом можна купувати і при відсутності великої знижки. Далі йдуть менш потрібні речі, які доцільно брати лише з великою знижкою.

Більше цікавих новин читайте на нашій Facebook-сторінці!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись