Skip to main content

Як перевірити рахунок на Київстарі

Post date Post count 1050
Поділитись

В умовах війни особливо важливо залишатися на зв’язку. Щоб завжди мати можливість зателефонувати чи написати близьким, потрібно регулярно стежити за станом балансу на мобільному. Якщо ваш оператор Київстар, є кілька способів перевірити гроші на рахунку.

Через USSD-код

Найпростіший спосіб дізнатися про стан балансу — ввести комбінацію цифр *111# на клавіатурі та натиснути “Зателефонувати”. Через кілька секунд після виконання USSD-запиту на екрані мобільного з’явиться інформація про гроші, доступні на основному рахунку. Цей спосіб перевірки балансу можна використовувати як на території України, так і за кордоном.

Щоб дізнатися про стан бонусного рахунку, наберіть комбінацію *110# та натисніть клавішу виклику. Для перевірки кількості доступних хвилин, SMS та мегабайтів інтернету потрібно надіслати запит на номер *100#. Далі виберіть відповідний розділ у меню, слідуючи підказкам.

Через застосунок Мій Київстар

Оператор “Київстар” розробив мобільний додаток для своїх абонентів, доступний для завантаження в Google Play та App Store. У застосунку відображається повна інформація за вашим основним та бонусним рахунками: у будь-який момент можна подивитися залишок грошей на балансі, кількість доступних хвилин, SMS та мегабайтів. Передбачено можливість контролювати свої витрати, перевіряючи, на що пішли гроші з вашого рахунку. Доступно швидке поповнення балансу та зміна тарифу.

Також додаток “Мій Київстар” дозволяє додавати номери близьких до свого профілю та стежити за тим, скільки коштів залишилось у них на балансі.

Через дзвінок оператору (за номером 444 або 455)

Ви можете дізнатися залишок грошей на рахунку та термін дії тарифного плану у старий добрий спосіб — за допомогою дзвінка. У “Київстару” передбачено два короткі номери для перевірки балансу: 444 та 455.
Зателефонувавши за одним із номерів, ви почуєте роботизований голос. Слідуючи голосовим підказкам, виберіть розділ перевірки рахунку, і автовідповідач озвучить всю доступну інформацію: залишок грошей на балансі, кількість хвилин, SMS та інтернет-даних, а також дату наступного платежу по пакету.
Такий спосіб підійде лише абонентам, які знаходяться на території України. Дзвінки з номерів Київстар безкоштовні.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись