Skip to main content

Як переказати гроші з Польщі в Україну

Post date
Поділитись

В повсякденному житті людей, які навчаються, працюють, ведуть бізнес чи живуть в Польщі, часто виникає необхідність відправити кошти близьким в Україну. Знаходячись далеко від рідної домівки, хочеться бути впевненими в тому, що важко зароблені гроші надійдуть швидко, безпечно та без зайвих переплат.

Які способи для переказу найчастіше використовують українці в Польщі?

Відправка готівки. Так, варіант «передати через водія» чи «сьогодні їде син маминої подруги і допоможе» досі існує і широко використовується.  На жаль, його надійність не може бути гарантована ніким. Ваш спокій та комфорт за той час, поки гроші надійдуть до України, теж залишається під знаком питання. 

Банківський переказ. Надійний, проте не моментальний переказ коштів, здійснення якого триває від 3 до 5 днів. Попередньо необхідно відкрити рахунок в європейському банку, а це, погодьтесь, коштуватиме зайвих зусиль. Врахуйте те, що комісію за здійснення переказу необхідно буде сплатити, як відправникові, так і отримувачу – в середньому від 0.4% до 2.5%.

Міжнародні системи переказів. Надійний та швидкий спосіб переказу коштів, який до того ж не потребує відкриття рахунку в банку. Відправити кошти можна онлайн зі своєї карти або в пункті обслуговування відповідної системи, однак отримати в Україні – лише у відділенні. Додатково з відправника буде стягуватися комісія за переказ – її розміри залежать від обраної системи та суми переказу.

Онлайн-сервіси грошових переказів з картки на картку. Один із найпопулярніших способів, який дає можливість відправити кошти з Польщі в Україну, як безпечно та швидко, так і без величезних комісій.

Так, для здійснення таких переказів вам буде необхідна картка європейського банку. Але не обов’язково, щоб вона була вашою, ви можете попросити про допомогу друзів, знайомих чи колег.

Розглянемо сервіс для переказу коштів iPay.ua та його переваги перед іншими сервісами:

  • ви не хвилюєтесь за ймовірність затримок з переказом коштів, адже вони прийдуть одержувачу за 1 хвилину
  • ви не витрачаєте час на черги в банках та спілкування з банківськими працівниками, особливо коли є мовний бар’єр
  • надійність сервісу гарантована міжнародною системою Mastercard

Як здійснити грошовий переказ за допомогою сервісу iPay.ua

КРОК 1. Перейдіть за посиланням https://www.ipay.ua/ua/crossborder

КРОК 2. Введіть суму та валюту переказу, валюту, в якій одержувач отримає кошти, свій контактний e-mail та натисніть кнопку «Продовжити». 

КРОК 3. Якщо сума переказу перевищує 50 євро, вам необхідно авторизуватися. Для цього придумайте пароль та введіть його у необхідному полі, після чого вам прийде лист на попередньо вказаний e-mail з підтвердженням реєстрації. Якщо сума переказу менша, ніж 50 євро – пропускайте цей крок.

Зверніть увагу, що максимальна сума переказу на добу складає 150 євро.

КРОК 4. Внесіть всі дані по картці, з якої відправлятимете кошти (номер, термін дії та CVV-код, що знаходиться на зворотному боці картки) та по картці отримувача коштів в Україні (номер картки).

Після цього заповніть всі необхідні поля з даними відправника та отримувача і натискайте кнопку «Виконати переказ».

Ось і все! Через 1 хвилину кошти надійдуть на картку отримувача. Дійсно просто та легко. Будьте зі своїми близькими поруч, навіть знаходячись в різних країнах. Здійснюйте перекази за допомогою iPay.ua.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись