Skip to main content

У Києві можна платити за проїзд банківською карткою 

Post date Post count 1562
Поділитись

Як працюють безконтактні розрахунки в транспорті столиці

У Києві запускають можливість оплати проїзду банківською карткою – в наземному комунальному громадському транспорті Києва вже розпочато підключення маршрутів.

Проєкт реалізується київською міською владою за підтримки платіжних систем Mastercard та Visa. За еквайринг відповідають Київ Цифровий, сервіс iPay.ua та Укргазбанк. 

Як працює оплата за проїзд карткою

Щоб оплатити проїзд, потрібно піднести банківську картку чи смартфон з можливістю безконтактної оплати до валідатора з фірмовими наліпками. Сервіс дозволяє використовувати для оплати і застосунок Київ Цифровий, і картку киянина.

Одна поїздка при оплаті карткою коштує вісім гривень. Якщо у вас є пільги, опція безкоштовного проїзду повинна бути активована на вашій картці киянина.

Де зараз доступна оплата карткою

Наразі безконтактна оплата працює на наступних автобусних маршрутах: 6, 21, 41, 46, 50, 59, 61, 70, 73, 79, 98, 99, 101, 102, 103, 114.

Орієнтовно за 2-3 тижні оплата карткою буде доступна по всьому Києву та у всіх видах комунального наземного громадського транспорту.


Окрім проїзду, мешканці Києва можуть оплатити всі комунальні послуги в максимально зручний спосіб. На сайті iPay.ua можна здійснити онлайн-платежі за електроенергію, газ, воду, опалення та послуги ОСББ чи ЖЕК.


Читайте також: Хто може отримати знижку на оплату комунальних послуг в Києві

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись