Skip to main content

Сервіс по обслуговуванню домофонів Service24 підключив можливість онлайн-оплат через iPay.ua

Post date
Поділитись

Сьогодні, як ніколи, важливо бути спокійними за безпеку себе та своїх рідних. Захистити будинок від непрошених гостей мешканцям Києва допоможе сервіс по встановленню та обслуговуванню домофонів Service 24.

Компанія гарантує професіоналізм у всьому – починаючи від консультації та установки, до забезпечення широкого вибору способів оплати за послуги.

Нещодавно Service24 підключив можливість прийому платежів онлайн через платіжний сервіс iPay.ua. Відтепер користувачі можуть сплатити за послуги через інтернет за допомогою наступних способів:

  1. Стандартний – за допомогою платіжної картки будь-якого українського банку.
  2. Google Pay – оплата в 1 клік за допомогою мобільних пристроїв на Android без додаткового введення карткових даних.
  3. Apple Pay – оплата в 1 клік за допомогою мобільних пристроїв на iOS без додаткового введення карткових даних.

Користувачі активно почали здійснювати оплати онлайн вже на третій день після підключення платіжної системи iPay.ua, а значить люди знають і довіряють цій системі. Впровадження пройшло на одному подиху. Все підказали, все допомогли. Хотілося б відзначити окремо роботу керівника проекту інтеграції Альони Кісельової, яка незважаючи на карантин допомогла розібратися в документах і правильному їх оформленні для укладення договору, – зазначив Кубанський Сергій, власник компанія Сервіс24.

Будьте впевнені в своїй безпеці завдяки надійному захисту від Service24 та обирайте зручний і комфортний спосіб оплати, не покидаючи домівку!

 

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись