Skip to main content

Проблема гаджетів: розумне рішення контролю цифрового життя дітей

Post date
Поділитись

Проблема гаджетів – одна з найболючіших для батьків, але ніхто не знає, як її вирішувати. Власне, одне з рішень радикальне: немає гаджетів – немає проблеми. Але мало хто з сучасних батьків здатний на такий крок. Навіть найстійкіші в якийсь момент здаються.

Як забезпечити безпеку і контролю цифрового життя дітей?

Насправді, негативного ефекту від використання гаджетів уникнути нескладно. Батькам необхідно лише контролювати кількість часу, який дитина витрачає на ігри та програми, а також стежити за тим, чим саме захоплюється їхня дитина, завдяки наявності доступу до статистики. Аби допомогти дітям стати не рабами, а освіченими користувачами гаджетів, батькам та вчителям потрібно докладати цілеспрямовані та наполегливі зусилля.

Саме для рішення таких задач компанія MESH Ukraina створила мобільний додаток “Батьківський контроль Кроха”.

Це зручне рішення, що спеціально створене для контролю взаємодії дітей з гаджетами. Встановивши дану програму на свій пристрій (телефон/планшет), а також на пристрій дитини, ви отримаєте можливість вирішення проблем:

– зниження залежності дитини від смартфона/планшета;

– віддалений доступ до статистики користування гаджетом дитиною;

– захист від небажаних сайтів;

– місцезнаходження дитини в реальному часі;

– контроль YouTube, використання «чорних списків» для певних каналів та відео контенту.

Основна мета мобільного додатку «Батьківський контроль» – це виховання в дітей здорового ставлення до гаджетів, які стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Ми не кажемо про тотальний контроль за дитиною – ми говоримо про культуру виховання. Планшети і смартфони – це частина нашого життя. За допомогою цих пристроїв ми спілкуємося, працюємо, вчимося, творимо, відпочиваємо.

Додаток готовий для одночасного використання всією родиною на 5-ти пристроях (смартфон / планшет) – це мама з татом в ролі контролю та управління, а також до трьох дітей.

Смартфони і планшети Apple можуть виступати тільки в ролі Батьків! Іншими словами у дитини має бути Android пристрій, у батьків може бути як iOS, так і Android пристрій.

Спробуйте зручність та ефективність мобільного додатку «Батьківський контроль». Скористайтесь спеціальним промокодом «ipay» та отримайте безкоштовні додаткові 7-м днів користування додатком.

Зробіть всього 4-и простих кроки та скористайтесь усіма можливостями програми:

1. Завантажте додаток в Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.tim_berners.parental_control) або AppStore (https://itunes.apple.com/us/app/parental-control-кроха/id1365784521)

2. Пройдіть реєстрацію

3. Після чого зробіть налаштування дозволів на своєму та дитини смартфонах/планшетах (налаштування займе до 5-ти хвилин часу). Відеоінструкція

4. Для того щоб скористатися промокодом:

– натисніть зелену кнопку «Оплата» (мал. 1)

– натисніть кнопку «оплата кодом» (мал. 2)

– введіть промокод «ipay» в рядок «Введіть код оплати» (мал. 3)

parental control

Отримайте знижку 20% на підписку за умови використання промокоду: ipay12

Важливо! Зверніть увагу, що вводити промокод можливо тільки з Android-пристроїв. В разі використання пристроїв iOS промокод необхідно вводити зі смартфона дитини.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись