Skip to main content

Підбірка онлайн-фільмів для домашнього перегляду

Post date
Поділитись

Пора розслабитись і відволіктись від робочих буднів!

Ми підібрали для вас фільми на NETFLIX  для відпочинку, які ви можете переглянути онлайн. Не забувайте також вчасно оплатити інтернет, щоб дивитись фільми без перешкод.

«Окча» (2017)

Подивилися «паразитів», залишилися в захваті і хочете подивитися, що ще зняв Пол Джуд-хо? «Окча» для вас!

Фільм розповість історію дівчинки Мідж, яка протягом десяти років жила в горах Південної Кореї зі своїм другом – великим і сором’язливим монстром на ім’я «Окча». Одного разу їхнє тихе життя перериває могутня міжнародна компанія, яка вирішила забрати свою власність назад і перевезла монстра в Нью-Йорк. Тепер чотирнадцятирічній Мідж належить вирватися зі свого села в небезпечний сучасний світ і врятувати друга.

«Краще не буває» (1997)

Ця романтична комедія з Джеком Ніколсоном – поки що останній фільм, який отримав «Оскар» і за кращу чоловічу роль першого плану, і за кращу жіночу роль. У центрі оповіді – нестерпний письменник-мізантроп (Ніколсон), який закохується у милу офіціантку (Гелен Гант) та поступово намагається стати хоч трохи кращою людиною.

«Приватне життя» (2018)

Побачивши назву фільму, можна подумати, що це чергова картина про безпеку і її відсутність в інтернеті, але не варто судити про фільм за назвою.

Стрічка розповість про Рейчел і Річарда – типове подружжя за 40. Їх шлюб тріщить по швах через те, що вони не можуть мати дітей. Подружжя перепробувало безліч способів запліднення, але всі спроби виявилися невдалим. Їм здається, що все втрачено і надії більше немає, але раптово в їх житті з’являється дівчина Сенді, яка допомагає подружжю по-новому поглянути на життя.

«Копи на підхваті» (2010)

До того як Адам Маккей («Гра на пониження», «Влада») почав знімати розважальне кіно на серйозні теми, він славився своїми легковажними, але вдалими комедіями та співпрацею з Віллом Феррелом. Бойовик «Копи на підхваті» – одна з їх найкращих колаборацій, і просто ідеальний фільм для лінивого вечора на дивані. З одного боку, над стрічкою не треба надто зосереджено думати – тут вистачає захоплюючого екшна, сміливих пародійних моментів та шалено смішних діалогів. З іншого – навіть найбільш прискіпливі кінокритики погоджуються, що це справді гарно знятий фільм, тож на нього не шкода витратити декілька годин.

«17-літній» (2019)

Зворушлива історія дорослішання, яка з однаковим успіхом може розсмішити глядача і змусити його лити сльози. «Сімнадцять» – це вік головного героя, важкого підлітка, який втікає з виховної колонії, щоб знайти свого пса, що працює з ним на терапії. Після цього він потрапляє на справжню пригоду зі своїм відстороненим старшим братом – вони намагаються перетнути на фургоні регіон, щоб попрощатися з вмираючою бабусею і відновити давно зіпсовані відносини.

Читайте більше цікавих новин на нашій Facebook-сторінці.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись