Skip to main content

В кожному відділенні IBOX BANK можна поповнити картку готівкою

Post date
Поділитись

Це неймовірно – мережа MONEGO зростає кожного дня!

Знадобився лише один день для впровадження послуги MONEGO в касах IBOX BANK. Відтепер поповнюйте картку будь-якого українського банку і у відділеннях IBOX BANK. Всього дві хвилини і гроші на картці.

Потрібно терміново поповнити картку другу, сплатити платіж по кредитці або допомогти безпритульній тварині? Звертайтесь у відділення IBOX BANK, або у відділення банків партнерів. MONEGO поруч!

Повідом касиру лише номер картки та суму і переказ здійснено.

IMG_5751

Євген Веліканов

Генеральний директор сервісу iPay.ua

Ми стали першими, хто в такий короткий термін зумів запровадити послугу поповнення карток у роботу IBOX BANK. Я вважаю, що це – чудовий показник.

 IMG_3763 - копия

Демченко Андрій Михайлович

Директор з роздрібного бізнесу

Настільки швидкий запуск послуги MONEGO в нашому банку вже дав перші плоди – клієнти задоволені можливістю миттєво поповнити картку безпосередньо у відділеннях нашого банку. Ми дуже раді такій співпраці та в майбутньому плануємо стати ще ближче з сервісом iPay.ua.

Дина

Дина Гордийчук

Керівник проекту iPay.ua

Швидке підключення – швидкі поповнення карток – це MONEGO у відділеннях IBOX BANK. Співпраця з новими партнерами дає змогу розширити можливості кожного громадянина, а не обмежувати його фінансову свободу в рамках одного банку чи відділення. MONEGO – це новий формат поповнення карток. Будь хто може прийти у відділення IBOX BANK та покласти необхідну суму на картку будь-якого банку.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись