Skip to main content

Оплата штрафів за порушення ПДР знову доступна онлайн на iPay.ua

Post date Post count 2659
Поділитись

Штрафи можна оплатити в декілька кліків, не виходячи з дому

Після 24 лютого українці не мали можливості перевірити та сплатити онлайн штрафи за порушення правил дорожнього руху. Деякий час камери фіксації зовсім не працювали, а ряд держреєстрів відключили від онлайн-ресурсів з міркувань безпеки.

Раді повідомити, що зараз можливість погасити штрафи знову доступна на iPay.ua! Ви можете швидко оплатити будь-який вид штрафу за порушення дорожніх правил — чи виписаний поліцією, чи сформований автоматично після фіксації порушення камерами.

Як сплатити штраф на iPay.ua

  • Перейдіть на сторінку оплати штрафів за порушення ПДР.
  • Виберіть потрібний спосіб оплати: за номером та серією постанови про порушення, за даними посвідчення чи паспорта водія, за свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу. Введіть необхідну інформацію, вказану в полях.
  • Далі сервіс автоматично підтягне актуальні дані для оплати.
  • Введіть дані банківської картки.
  • Натисніть кнопку “Підтвердити платіж”.

І все! За лічені хвилини кошти будуть відправлені на рахунок держскарбниці.

Як сплатити штраф зі знижкою

У водіїв є 10 діб на пільгову оплату штрафу, який був зафіксований в автоматичному режимі. Якщо вкластися у ці строки, можна отримати знижку 50%.

Зверніть увагу, що вона розповсюджується лише на штрафи, зафіксовані відеокамерами та інспекторами паркування. Якщо постанова була складена безпосередньо патрульними поліцейськими, знижка не діє.

Закликаємо всіх до свідомого та уважного водіння на дорогах. А якщо все ж провинились, рекомендуємо не затягувати та оплачувати штраф онлайн на iPay.ua – це один із найпростіших та найзручніших варіантів.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись