Skip to main content

На сайті iPay.ua з’явилася можливість оплачувати послуги за допомогою Apple Pay та Google Pay

Post date
Поділитись

Звикли користуватися сервісами Google Pay або Apple Pay під час щоденних розрахунків? Відтепер вони доступні для оплати на порталі iPay.ua.

За останні декілька тижнів більшість користувачів сервісу онлайн-платежів та переказів iPay.ua помітили, що в них, крім звичних способів розрахунку карткою або використання цифрового гаманця Masterpass, з’явилася можливість здійснювати оплату послуг за допомогою Apple Pay та Google Pay.

Ми першими серед сервісів онлайн-платежів в Україні підключили Google Pay та Apple Pay на своєму сайті. Таке рішення стало черговим етапом впровадження сучасних методів оплати в продуктах, які розробляє компанія (раніше iPay.ua надавала таку можливість лише для бізнес-клієнтів).

Наразі на порталі iPay.ua кожен українець може здійснювати платежі за комунальні послуги, інтернет і телебачення за допомогою Google Pay та Apple Pay.

iPay.ua завжди слідкує за інноваціями та регулярно впроваджує сучасні методи безготівкової оплати. Підключення платіжних систем, якими користуються мільйони людей в усьому світі, — ще один крок на зустріч користувачам нашого сервісу онлайн-платежів та переказів.

Розширення послуг, за які можна розрахуватися на сайті за допомогою Google Pay та Apple Pay, триває. Слідкуйте за нашими новинами у блозі та на сторінці у Facebook!

Наше рішення для бізнесу:

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись