Skip to main content

На навчання в інше місто: поради батькам майбутніх студентів

Post date
Поділитись

Цього року ваші діти починають навчання у чужому місті? Вам варто заздалегідь вирішити питання фінансової підтримки, адже передавати кишенькові гроші з рук в руки, як раніше, вже не вийде.

Платіжна картка

Найпростіший спосіб для батьків відчувати спокій та мати можливість переказати кошти у разі потреби – оформити вашій дитині банківську картку.

В Україні оформити дебетову картку можливо з 14-ти років, а кредитну – лише з 18 років, але рекомендуємо уникнути можливих спокус для дитини у вигляді кредитних коштів та зупинитись саме на дебетовій.

Перегляньте пропозиції від різних банків, та оберіть той, який буде найбільше до вподоби.

Переказ коштів з картки на картку

Щоб ваша дитина якнайшвидше отримала грошовий переказ у разі необхідності, ви можете відправити кошти на її картку. Для цього не потрібно щоразу йти у відділення банку – всі дії можна виконати за допомогою послуги «Переказ коштів з картки на картку» на iPay.ua. Кошти будуть в отримувача вже за декілька хвилин.

Переказ готівки на картку

У вас в наявності лише готівка? Це теж не проблема – приходьте в будь-який банк та направляйте кошти на картку за допомогою послуги MONEGO. Для відправки вам будуть необхідні лише 16 цифр номера картки отримувача.

Побутові питання

Самі знаєте, як часто буває: «Ма, закінчились гроші на мобільному, треба терміново поповнити». В таких екстрених ситуаціях навіть на відстані ви теж зможете прийти на допомогу: поповнення мобільного чи оплату інтернету ви теж можете здійснити через наш сервіс.

З такою простою інформацією щодо фінансової підтримки своїх дітей і ви будете спокійними, і вони будуть відчувати себе у безпеці в поки що чужому місті.

Більше цікавих новин читайте на нашій Facebook-сторінці.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись